Heller Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 selamlar ben bir program arıyorum; masaüstünde isem o anki yaptığım hareketleri oyunda isem o an oyundaki görüntüleri vs... mpg-avi türü video formatlarına kaydeden bir program var mı? varsa adı nedir nereden bulabilirim... şimdiden teşekkürler...[hline][b]* Never Feared
Kincal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Recorder var www.google.com key recorde diye arat en üstte çıkan linkten indirebilirsin. Code örneği: {{' Created at: Mar.23.2003, 18:36 (MKR Version: 5.0 ) {F11} {{Delay 300} {{Mouse 1, 1, 417, 320, 0 {{Delay 7000} Record tuşuna bas ve istediin yere tıkla. Fakat araya delay koymayı unutma. 1000 delay = 1sn[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
Heller Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 yoo hareket derken o an yaptığım hareketlerin görüntüsünü kaydeden ve mpg türü video formatlarına kaydeden bir program arıyorum gerek oyun içi gerek web sayfası fln pcde ne yaparsam yapim windows altında kaydedebilecek bir program arıyorum[hline][b]* Never Feared
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 hmm flash diye bişi bulmuşdum ben tuşa basılı tutunca ardı ardına ss ler alıodu ama mause çıkmıodu... var ama ya kaydetme porgramları[hline]Bedava Plazma Ekran kazanmak için tıklayın, flash oyunlarında kazanın, ekranınızı alın!(Oyun Türkçedir)
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 http://www.supercapture.com/en/download.htm Basit bi program. yanlız saniyede 10 kare çekebilio en fazla. Ve nedense sn'de 10 kare çekerken mouse çift click yapamıo. Codec seçtirio avi için. Tabiki divx 5.0x codeclerini kullanırsan az yer kaplar ve iyi kalite olur. Ayarda yaptırıo codeclere. http://download.com.com/3000-2194-10166839.html?tag=lst-0-21 Off off bu dehşet bişi hemde freeware. CamStudio 1.6. Saniyede kaç frame record edeceğini belirleyebiliosun ve 30'un üstünde kayıt yapabilio (Aslında yapamıo gene bazı frameler eksik gelio) Güzel özelliklerinden biri direk swf olarak kaydedebilio yani flash formatında. Ayrıyetten avi to swf çevirici var. Belli bir alanı yada bütün ekranı kaydedebiliosun. Bu programda da codec seçebiliosun. Öbüründeki kadar çok seçenek yok bu sefer ama divx var. Ayarda yapabiliosun divx codec'e. Ahanda bunda sound'da varmış ehahahahah. Speaker yada microfondan ses alabiliosun aviye. Yannız speaker'ı seçersen bi test yapcak test süresinde bilgisayarında hiç bir sesin çalmaması gerekio. Microfon bağlı ise çıkarıosun. Testten sonra takarsın. Bu arada divx codec'de region capture yapamadım nedense. [Bu mesaj Catscratch tarafından 03 June 2003 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Catscratch tarafından 03 June 2003 22:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Camstudio'nun kendi sitesinde 2.0 versionu var. Bu arada windows XP'de creative'in kendi sb live driverlarını yükleyince cam studio'da ses kaydedemez oldum. Bi sorunu var hangi kanaldan ses kaydı yapacağını bulamıo.[hline]This Cat Scratches Free.
Öne çıkan mesajlar