Eno Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 oyunda tell atıver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Evet Katilmak isteyen arkadaslar oyunda Eno,Bayan,Goyal yada Berkexar nicklerine tel atabilirler... Zaten birimiz mutlaka online oluyoruz.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 abi ne adamsiniz ya yok efendim turk oldugundan utanmakmis, yok efendim turkce konusulmuyosa turk guildi degilmis.......... guzelim NE alaka ya? yabanci insan varsa guildinde, onlara SAYGI duydugundan dolayi onlarin anlamadigi bir dilde konusmazsin. wowdaki ilk turk guildi golden horde dir. ilk gun filan kurdular cunku (guildde filan degilim, popo yalamak icin de soylemiyorum). ve yabancilara saygi duyduklarindan, gidip de turkce konusmuyorlar guild chatten. gayet mantikli. sacmalamayin lutfen.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Şükür bizi anlayanlar artıyor.... Hırs yapmış yurdum insanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gharekh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Ya ben Türk adı nerede, neden türkçe konuşulmuyor vb. şeyler diyen arkadaşlara birşey soracam. Acaba account yaratırken adres ve telefon bilgisi olarak nereyi verdiniz. Eğer adamın biri "bunlar anlamadığım bir dilde konuşuyor" derse ve Blizz bunu ciddiye alıp "adresinle"!!" IP adresini karşılaştırsa sonra da o okumadan "accept" diyip geçtiğin sözleşmedeki "bütün bilgilerimin doğru olduğunu değilse de suçlu olduğumu kabul ederim" maddesine dayanarak 3 aylık parasını ödediğin hesabınızı kapatırlarsa ne yapacaksınız. Kusura bakmayın geriden geliyorum. Paticik'i yeni keşfettim.(bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.) Guild için ben de başvuracam ilk fırsatta.[signature][hline]Warsong yaylalarinda Gezerim tekbasima Kedim de yanimda Cikmayin karsima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar