Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

US wow almak ve oynamak?

kellepaca

Öne çıkan mesajlar

Merhaba

Sanırım bu tür mesajlardan bıkmışsınızdır, bütün uyarıları okudum sonra baktım foruma ama soruma cavep bulamadım, umarım gözümden kaçan bir mesaj yoktur.

Ben wow'u US serverında oynamak istiyorum ve biliyorum ki şu an satışta ama bu oyunun amerikan versiyonunu satan site bulamadım daha doğrusu hiç birinin türkiyeye nakliyatı yok. Froogle'dan da bir sonuç alamadım. İnşallah bildiğiniz bir site vardır? Ancak okuduğuma göre satın almadan cd-key ile oynanabiliyormuş, amacım yasadışı yollar değil, resmi sunucudan oynamak ama oyunu internetten indirip cd-key bulup sonra ödeme işini halletmek yapabileceğimi zannetmediğim bir olay. Bu arada yazdıklarınızdan anladığıma göre türkiyeden US serverına bağlanılabiliniyor, pek inanamadım ama wowu satın almam için site önermenizi bekliyeceğim. Teşekkürler.

ışıkla,
Burak
Sosyal ağlarda paylaş

ben www.ebay.com dan sadece key aldım. fakat aktive ettirmek için uygun kredi kartım olmadığı için de 2 aylık gamecard aldım yine sadece key olarak. Oyunu open beta CDsinden kurdum. Account açtırmak içinse www.stayinvisible.com dan bulduğum bir US proxy server adresini IExplorer'ın proxy ayar bölmesine girdim. o şekilde siteden accountumu açtırdım.[signature][hline]Warsong yaylalarinda
Gezerim tekbasima
Kedim de yanimda
Cikmayin karsima
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...