Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Herşey çok güzel bir barren gününde başlamıştı... Gündelik getir götür işi yapan ben alttan flood halinde geçen "Crossroads is Underattack" yazısıyla direk ortama aktım... Akmaz olaydım! 3 adet lvl 50+ alliance a karşı maksimum 25 olan 80 kadar hordeun dramı... Ortama girdiğim gibi saldırdım über abimlere... 10 kadar şehit vermiştik... O sırada bir umut doğmuştu! Guardlar!.. Ama ölmekten başka bi b.ka yaramadılar :P Adamlara büyüde işlemiyordu Ve asıl dram şehre dönünce yaşanmıştı: Crossroads Zincirlikuyu mezarlığına dönmüştü Ölen horde kardeşlerimin mekanı öküzler cenneti olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Buda über kardeşiminiz şehirde volta atması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 hocam kullandıgın arayuz programinin adini ve sitesini solermisin hosuma gitti bir bakayim dedim ben cosmosdayimda[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Bütün modeların ve UI lerin en iyi taraflarını eklediğimiz Hordish Manner User Interface :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 dalamar ui'ni ayarlamamişsin hehe o default halde herşey üst üste bi ayar çek ne o öyle nası oynuyon yaw :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Menüden sağdaki hotbarı teke veya 0 a indirebiliyorsun veya mouse üzerine getirmedikçe gözükmüyor o menü(istersen o bardaki buttonlara tuş atasan dahi)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ehuhehehe süper ya ,adamlar resmen sizle eğlenmişler[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bende vardım o anda ama 12k ping vardı yawf 5 dk bekledim belki geçerde savunurum güzel güzel xroads die 12k yaa ühüh[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaploNexus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 İşte bunu anlamıyorum. Nedir bu 50+ hatta 60 adamların max lvl 20 oyuncuların bulundugu şehirlere yaptiklari saldirilar. Anlamadım insan bundan ne keyif alirki. Zaten adamların büyüleri veya diğer saldırıları sana işlemeyecek. Sen ortalama 2 vuruşta 1 tanesini indireceksin. Arada en az 30 lvl fark var. Peki nedir zevki bunun. Hani bir kabiliyet meseleside değil tamamen matematik. Bırak 10 lvl i senden 4-5 lvl düşük adamin bile karşında şansı yok. Bunun gibi bir olay LakeShire da yaşandı. 5-6 tane 50civarı Horde kardeşimiz şehrin çevresinde önüne geleni kesmeye başladı. Üzerine birde kestikleri adamın ölüsünün başında bekleyip yeniden saldırıyorlardı. Biraz kendilerine güvenleri arttı ve şehrin yakınlarına geldiler. Güyya çıkanı kesecekler. Ama 1 çok dandik oynuyorlardı, 2 kolay panik oldular, birleşip yaptığımız saldırıyla hemen dağıldılar. Hepsi ayrı bir köşeye kaçtı. Yaklaşık 20 kişilik şehir ahalisi ile adamaları tek tek kıstırıp hepsini kestik. Neysem. Birgün hepimiz 50-60 olucaz [Bu mesaj HaploNexus tarafından 29 Aralık 2004 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 şimdi şöle birşey var bır akıllı oyuncu var birde sadist oyuncu var senın anlattıgın olayda oyuncular demek sadistki dalıyor banada oluyor yanımdan lvl 45 -50 admalar gecıyor bakmıyorlar bile cunku bılıyorlar osurunca ölüceğimi bu barrens olayı ıse cok farklı barrens bir geçiş noktası her zaman barrendsa combat olur sonucta lvl 20 adam gıdıp 55 adama dalıyorsa e onun salaklıgı bırakın gebersın[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 crossroad ve sun rock ta hergun olan olaylar.Hight lvl larin gelip ordaki max 20 bilemedin lvl25 adamlara yaptigi akillari sira govde gosterisi. Giderler innkeeper i oldururler vendorlari oldururler windrider a genelde dokunmak yemez. Sonra gelir 3 4 horde lvl40 ustu hemen kacar alliance lar cunku alismislar o sekilde dovusmeye o tip insanlar gidip low lvl mekanlarinda camp yapmaya yada giderler quest mekanlarinda camp yaparlar bunun adina pvp derler adami guldururler. Ben eger horde territory ise benden ust lvl adama pek dalmam cok gerekmedikce kendisine lol /rude bilimum emote lari siralarim cildirir ya kaca yada rachet de bana duel teklif eder priest in biri beni cok eglendirir. Bu tarz adamlara saldirip eglendireceginize bu gibi emote lari kullanin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar