nienna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 şimdi firmamızda asp kullanan bir uygulama var. şehir seçme kutucuğunun olduğu sayfanın kaynak kodunda merkezden atanmış value'leri görebiliyorum. selected value "hepsi" diye atanmış. bunu "istanbul" diye belirlenen değere atamak mümkün mü client side olarak? her açtığımda o şekilde gözükmesini istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Kodlari gormeden kara vermek zor ama, Codebehind de OnLoad methodunda veya uygun olan methodda bkz. ASP.NET page life cycle Page life cycle $("#elementID" ).text("isim" ) seklinde jquery ile deneyebilirsin.Tabi bu kodun, comboboxun degerleri bind olduktan sonra calismasi lazim.elementID comboboxlarin ID si bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 pek anlamadim ama client side html icinden nerdeyse hersey mümkün gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar