KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 selamlar win8'de Skype'ı eskisi gibi kullanmanın bir yolu var mı? win8 tuhaflıklarıyla beni bi hayli deli ediyor zaten bir de üstüne skype'ın win8 ile olan aşırı aşırısı dandik uyumu olunca iyice delleniyorum. bazı programları hala masaüstü çalıştırma imkanımız var skype için de varsa bu uygulama lütfen yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Bana Windows 8 "Skype for Desktop" ve "Skype" diye iki farklı versiyonu yüklü geldi. İçerisinde yoksa da öyle bir opsiyonun olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 duzgun halini download et sitesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 http://www.skype.com/en/download-skype/skype-for-computer/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 www.portableapps.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 sayenizde halletim çok teşekkürler @di sana ayrıca teşekkürler bu gerçekten iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar