Mvardars-tog Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Darksteel C. kimseye bisey yapmamistir su ana kadar yapamayacaktir da... kimse heyecan yapmasin ondan bosuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 yaptim yapiyorum yapicam[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mvardars-tog Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Olath, bigun senle karsilikli oynayalim bakalim, bu kadar iddiali bi desteyse zevkli olur heralde :) onumuzdeki haftaici bos musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Istedigin zaman oynariz tabi, ama Izmirdeyim.[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Guzel ve değerlileri yazalım bari. 4 hypnotic specter 4 ball lightning 4 cursed scroll 2 lurgoyf 4 warth of god 2 shivan 2 living dead 2 final furtune 1 living wall 2 city of brass 4 nekraatal 2 sengir vampire Daha değerli kartlar var ama bunlar sevdiklerim.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 tabi bide minerdan soldire'a butun dwarflar sanırım bi veya iki taen eksik[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 4 black lotus 4 vampiric tutor.... keşke olsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 4 black lotus 4 timewalk 4 manadrain 4 darksteelcolossus 4 armagedon 4 elvish pipeer 4 rysuei[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkainen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 [Bu mesaj Arkainen tarafından 27 Aralık 2004 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkainen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 2 nim shriker 2 nim Shambler 4 CoreTapper 4 İfused Arrows 4 Steel Wall 4 AEther Vial 4 Vedalken Engineer 4 SkyReach MAnta 2 Mephitic Ooze 1 Loxodon Warhammer 1 Sword Of Light And Shadow 4 Whispersilk Cloak 2 Triskelion Aslinda DarkSteel forge Falanda var ve onlarla sonsuz damage vurup sonsuzda 2/2 artifact token basabiliyorum ama bana mycosyst golem lazim ama yokkk bole trade falan yapcak olan varsa (oyle bi hatayi ben yapmazdim) ne vara veririm 2 tane lazim Bursa 60s tayim genelde ben artifact oynayan 2 belki 3 kisi var beni bulursunuz Saygilar Veeeee Full Artifact Land...[ signature ][hline][signature][hline]Lord Memnarch'in Emri ve kudreti ile bu topraklara geldim, buyudum ve hukum surdum. Bir Gun Oldugumde parcalarim mirrodine karisicak. Siz Etten Ve Kemikten Olusanlar Korkun. Suphesiz Ki Memnarch Yakınlari Yakmayı Emreder Dostlugu Yasaklar Ondan Korkun Ve Itaat Edın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravachol Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 no mercy, queen sliver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Solemn Simalcrum (Levon'a gitti bugün :)) PLatinum Angel Beacon of immortalty (gelcek bu kartlar:D ) krosan , cloudsharper 2X Vengeance 2X sacred nectar 1 Loxodon Warhammer 4 Tangle golem 3 5 tane land indiren kart Pulse of Tangle Viridian shaman falan fln[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar