Abus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Arkadaşlar Microsoft Office Xp Access İngilizce sürümünü kullanıyorum türkçe karakter sorunu yaşıyorumda ne yapmam gerekiyor.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bilen yok mu yaw.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 nasıl bir sorun yaşıyorsun onu anlayamadım ben.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 çözdüm çözdüm.Aklınızda bulunsun eyer Office XP English de türkçe karakter sorunu yaşıyorsanız.Database i alın Office XP Türkçede açın ve bozuk harfleri düzeltin sorun kalmıcak gelecek eklemelerde.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar