Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 help me :( www.izeray.com/eray/nebuya.jpg[signature][hline] Tek Amacım Yardım Kavga Degil ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 yok mu bilen :( daha 0 kurdugum halde boyle oluyor[signature][hline] Tek Amacım Yardım Kavga Degil ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bi daa kurmayı dene insanların geceleri uyuduğunu da unutma[signature][hline]Emily tries, but misunderstands?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 4. kurusum gece bu tpici actıgımda 9 kisi okumus !!![signature][hline] Tek Amacım Yardım Kavga Degil ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 multi oynarken mı çıkıyor ? oyunun readmesine, sitesine falan bak bu tarz şeylerin çözümü oralarda bulunur.[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Soyle birsey oyunu daha ilk kuruyorum ekran kararıyo ( tam oyuna girecek ) bu hata cıkıyor bu denedigim 2. CD[signature][hline] Tek Amacım Yardım Kavga Degil ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Tamam Tesekkur Ederim Calistirdim : ) Sizden Bisi Olmaz :D dermisim saka tabe[signature][hline] Tek Amacım Yardım Kavga Degil ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar