arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2002 65 mb lık wow videosu çektim oyun içi görüntülerden oluşan tek kelime ile WOOOOOW !! :) atmosfer 10 üzerinden 10 grafik 10 üzerinden 10 ses 10 üzerinden 8 :P daha erken not vermek için dalgasına bunlar :)[hline]Guns don't kill people... We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2002 eheh biraz geride kaldik galiba :):) onlar 499 yil oncesinin yav ehuaue hem merak etme oyunun onlarla alakasi olmaz blizzard 30 sene sonra anca cikarir desek grafikler fln daha deisik olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2002 grafikler şimdiden süper ama tauren göremedim hiç çok merak ediyorum savaşırken tauren i ...[hline]Guns don't kill people... We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2002 arcane sen de wow a gelcen anladigim kadariyla ehe en azindan birlikte takılırıs :P millet uzay oyunlarina gidio ne onlar öle ıyk :P wow rulz :) gerci wow un 30 yıl sonra cıkcaanı dusunursek hepsi oynanır ehehe[hline]Raid3r-19016599 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2002 kesin gelcem abi swg diodum ama vazgeçtim bayıcak o ayrıca wow sandığımdan çok daha iiymiş w3 te pis sardı zaten..[hline]Guns don't kill people... We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kelepirci Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 kesinlikle wow oynanmalı. Çünkü bunun yapımcısı Blizzard. Bakmayın blizzard'ın öyle eç oyun çıkardığına. Onlar hakkaten oyun yaptıkları için geç çıkıyor. SWG nin yapımcısı verant. Verant güzel atmosferi olan oyunlar yapıyor ama zorlukta oyunun biraz tadı kaçıyor. Oyun dediğin sıkmıyacak. Herzaman oynamak isteyeceksin ve ulaştığın gücü hissedeceksin. Bunların hepsini Blizzard diablo serisinde kanıtladı. Onun için WoW süpper olacak. Bir içimlik su gibi olacak bu oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Zati onLine oyunLarda zorLuk oLayı pek etki etmiyo yani :)[hline]-=Myrlur Ownz Jo0=- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 bu aralar wow araştırıyorum ilginç şeyler buldum wow faq : GameSpy: Provide some examples of some unique secondary skills. Allen: We are going to have a wide variety of secondary skills ranging from First Aid to Toughness, from Wilderness Survival to Lockpicking, from Fishing to Alchemy. nası ama ? :)[hline]Guns don't kill people... We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Arcane: "WOOOOOOOW"[hline]-=Myrlur Ownz Jo0=- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 hiçbişey deişmedi 2 sene oncede video indirip izliyorduk hala video izliyoruz oyun yok ortada[signature][hline]Herşeyden önce korkmayı bırakıp bir gün mutlaka WOW oynayabilecegini bilmelisin. Sizler druid değilsiniz sizler imba shamanda da degilsiniz sizler bu dunyanın sarkı soyleyip dans eden wowzedelerisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: 2ainteractive, 27 Aralık 2004 16:55 tarihinde demiş ki: hiçbişey deişmedi 2 sene oncede video indirip izliyorduk hala video izliyoruz oyun yok ortada USA OB'da ağzımıza bir parmak bal çalıp EU'ya üvey evlat muamelesi yapılmasaydı şu an bizlerde çok mutlu olacaktık. WOW OB de oynadığımız 10 gün boyunca resmen hayat durdu. WOWla yattık WOWla kalktık. Oynayamadığımız zamanlar WoooOOWWW diye uluduk. Bir de EU açılsa başlayabilsek neler olacak düşünemiyorum ama sabır taşı olsa çatlardı şimdiye :P[signature][hline]WoW Guild HALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 "...Bir de EU açılsa başlayabilsek neler olacak düşünemiyorum ama sabır taşı olsa çatlardı şimdiye..." Başka söze ne hacet :P[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bekleyin olum ne aceleniz var server altyapısı fln iyice sağlam olsun öle laglı wow fln istemem ben en ii şekilde gelsin geç gelsin önemli değil nası olsa kore beta var. :P[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Az kaldı sabır :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 lol hala yokmu eu da... .. nese gidip lvl atlatıyım us shamanıma...[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 abi bi alahin kuluda şu 65 mb lik videoyu nereden cektiyini yazarmi lütfen bende izliyim bu arada swg oynuyorum çok memnunum ama wow u beklemekteyim su an bakalim biri yazarsa o videoyu nereden indireceyimi?????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 nereden bulabilirim o videoyu söylermisiniz???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 o video 26 ay öncesinden kalma, dikkatli okumadın galiba :)[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 2 gun sadece 2 gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 hey gidi günler :)[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar