Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOOOOOW !!

arcane

Öne çıkan mesajlar

65 mb lık wow videosu çektim oyun içi görüntülerden oluşan
tek kelime ile WOOOOOW !! :)
atmosfer 10 üzerinden 10
grafik 10 üzerinden 10
ses 10 üzerinden 8
:P
daha erken not vermek için dalgasına bunlar :)[hline]Guns don't kill people... We do!
Let the bodies hit the floor!
SBGG!
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle wow oynanmalı. Çünkü bunun yapımcısı Blizzard. Bakmayın blizzard'ın öyle eç oyun çıkardığına. Onlar hakkaten oyun yaptıkları için geç çıkıyor.

SWG nin yapımcısı verant. Verant güzel atmosferi olan oyunlar yapıyor ama zorlukta oyunun biraz tadı kaçıyor.

Oyun dediğin sıkmıyacak. Herzaman oynamak isteyeceksin ve ulaştığın gücü hissedeceksin. Bunların hepsini Blizzard diablo serisinde kanıtladı. Onun için WoW süpper olacak. Bir içimlik su gibi olacak bu oyun...
Sosyal ağlarda paylaş

bu aralar wow araştırıyorum ilginç şeyler buldum

wow faq :
GameSpy: Provide some examples of some unique secondary skills.

Allen: We are going to have a wide variety of secondary skills ranging from First Aid to Toughness, from Wilderness Survival to Lockpicking, from Fishing to Alchemy.

nası ama ? :)[hline]Guns don't kill people... We do!
Let the bodies hit the floor!
SBGG!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
hiçbişey deişmedi 2 sene oncede video indirip izliyorduk hala video izliyoruz oyun yok ortada[signature][hline]Herşeyden önce korkmayı bırakıp bir gün mutlaka WOW oynayabilecegini bilmelisin.
Sizler druid değilsiniz
sizler imba shamanda da degilsiniz
sizler bu dunyanın sarkı soyleyip dans eden wowzedelerisiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2ainteractive, 27 Aralık 2004 16:55 tarihinde demiş ki:
hiçbişey deişmedi 2 sene oncede video indirip izliyorduk hala video izliyoruz oyun yok ortada

USA OB'da ağzımıza bir parmak bal çalıp EU'ya üvey evlat muamelesi yapılmasaydı şu an bizlerde çok mutlu olacaktık. WOW OB de oynadığımız 10 gün boyunca resmen hayat durdu. WOWla yattık WOWla kalktık. Oynayamadığımız zamanlar WoooOOWWW diye uluduk. Bir de EU açılsa başlayabilsek neler olacak düşünemiyorum ama sabır taşı olsa çatlardı şimdiye :P[signature][hline]WoW Guild HALL
Sosyal ağlarda paylaş

bekleyin olum ne aceleniz var server altyapısı fln iyice sağlam olsun öle laglı wow fln istemem ben en ii şekilde gelsin geç gelsin önemli değil nası olsa kore beta var. :P[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...