Levent Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Forumlardan ziyade her zaman kontrol ettigimiz mail boxlarımızda gözümüzün önunde olsun diye MagicTurkiye adı altında bir Yahoo mail grup olusturdum, bu grup altında turnuvalardan haberda olucak insanlarla görüş paylasıp kendize oyun arkadaşları bulabileceksiniz ve bi önemli husus daha türkiyenin önde gelen bazı magic oyuncularıda "gerekirse bende bi kac trick iceren yazı yazarım" dediler . Umarım yararını görürüz.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkuazb Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 groups.yahoo.com'da magicturkiye diye arattım ama böyle bir grup yok diyor?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bende search ettirince bulamadım ilginc, ama burdan ulasabilirsiniz gruba.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- [Bu mesaj Levent tarafından 21 Aralık 2004 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Selam Levent, zaten bir mtg grubu vardı (senin de üye olduğun), neden ayrı bir grup kurma ihtiyacı duydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Dier groupta magic hakkında her konu konusulmakta, daha cok fikir alısverişi platformu gibi ben istedim ki sadece turnuvalar icin ayrı bir group olsun, hatta dier groupun sahibi yigit ile insallah basarırsak magic icin bir sitede yapıcazki, eger yapabilirsek artık 2 groubada ihtiyac kalmıycaktır :)[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Ewet Türkçe bir site yapılması lazım artık böyle bişey olmaması rezalet bi durum bizim için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 2000 yılında Starter Paketimi alıp Magic'i öğrenmeye başladıktan sonra bir gaza gelmiştim... bunu herkesle paylaşmalıyım, herkes bunu öğrenmeli, Türkçe'si olmadığı için insanlar ingilizce kartlardan birşey anlamıyor ve öğrenemiyor diye düşünmüştüm... o gazla elimdeki bütün kartları (yani sadece Starter paketi değil) scannerdan geçirip bilgisayara kaydetmiştim... kararlıydım, site yapacaktım... sonra araştırdım, adamların resimlerini siteye koyarsam beni oyarlar diye düşündüm... vazgeçtim... hatta bir kartın Türkçe tanıtım sayfasını hazırlamıştım bile: Avatar of Woe... :) hala hard diskimin tozlu köşelerinde bir yerlerde duruyor güzel html sayfam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Bunu yasal bi yaptırımı olmaması lazım. Adamlar single satışına bile bi ses çıkartmıyolar ( zaten büyük bi pazar )... Ayrıca sitelerden kartların rasimlerini de alıp site kurmak için kullanabilirsin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar