Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic Turkiye

Levent

Öne çıkan mesajlar

Forumlardan ziyade her zaman kontrol ettigimiz mail boxlarımızda gözümüzün önunde olsun diye MagicTurkiye adı altında bir Yahoo mail grup olusturdum, bu grup altında turnuvalardan haberda olucak insanlarla görüş paylasıp kendize oyun arkadaşları bulabileceksiniz ve bi önemli husus daha türkiyenin önde gelen bazı magic oyuncularıda "gerekirse bende bi kac trick iceren yazı yazarım" dediler .

Umarım yararını görürüz.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Dier groupta magic hakkında her konu konusulmakta, daha cok fikir alısverişi platformu gibi ben istedim ki sadece turnuvalar icin ayrı bir group olsun, hatta dier groupun sahibi yigit ile insallah basarırsak magic icin bir sitede yapıcazki, eger yapabilirsek artık 2 groubada ihtiyac kalmıycaktır :)[signature][hline]ICQ: 99038139
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

2000 yılında Starter Paketimi alıp Magic'i öğrenmeye başladıktan sonra bir gaza gelmiştim... bunu herkesle paylaşmalıyım, herkes bunu öğrenmeli, Türkçe'si olmadığı için insanlar ingilizce kartlardan birşey anlamıyor ve öğrenemiyor diye düşünmüştüm...

o gazla elimdeki bütün kartları (yani sadece Starter paketi değil) scannerdan geçirip bilgisayara kaydetmiştim... kararlıydım, site yapacaktım...
sonra araştırdım, adamların resimlerini siteye koyarsam beni oyarlar diye düşündüm... vazgeçtim...

hatta bir kartın Türkçe tanıtım sayfasını hazırlamıştım bile: Avatar of Woe... :) hala hard diskimin tozlu köşelerinde bir yerlerde duruyor güzel html sayfam...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...