siee Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Evet arkada$lar $u anda boyle bir sorun ya$iyorum ve bunun bir uyumsuzluk oldugunu deneyimlerini benimle payla$an bir arkada$im soyledi bu konuda bilgisi olan veya cozumu hakkinda fikirleri olanlar payla$irlarsa sevinirim..[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Anakartının markasını yazsana.Arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaklardır.Msi ın sitesinde okumuştum mesela.Tuv4x bios update olmadan görmüyordu sanırım Sataları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Aopen KT600 (AK77-600GN) anakartim budur.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ben asus a7n8x-e anakartıma sata hdd yi tanıtacam diye canım çııkmıştı. bi kere xp de tanıtamadım onu söliyim. milennium kurdum onda tanıttım. anakartın cd sinin içinde bi kaç dosya vardı.onu diskete atacakmışızda disketten driverını yükletecekmişizde ohoo canım çıkmıştı.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Fistan, 24 Aralık 2004 23:53 tarihinde demiş ki: ben asus a7n8x-e anakartıma sata hdd yi tanıtacam diye canım çııkmıştı. bi kere xp de tanıtamadım onu söliyim. milennium kurdum onda tanıttım. anakartın cd sinin içinde bi kaç dosya vardı.onu diskete atacakmışızda disketten driverını yükletecekmişizde ohoo canım çıkmıştı. aynen :) kafayı yemiştik nası tanıtcaz diye eheh[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 via her zaman sorun zaten.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bendede epox 8krai var(via 600) nasıl tanıtacağını antalım önce bir arkınıza gidiyorsunuz ya netten yada cd den sata driverini çekiyorsunuz zip halindeyse açıp diskete kaydediyorsunuz eve gidip pcyi açıyor windows xp cdsini takıyorsunuz yükleme ekranı geldiğinde altta üçüncü parti bir scsi driveri yüklemek istiyorsaniz f8 e basınız diyor(başka bir f tuşuda olabilir)tuşa basıp disketi yerlestirin disketi tarattırın size uygun olan driveri bulun(win xp) yüklemeye devam et diyin artık her şey normal devam edecek benide epey uğraştırmıştı kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar