Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sata HDD ve Via Chipset Uyumsuzlugu

siee

Öne çıkan mesajlar

Evet arkada$lar $u anda boyle bir sorun ya$iyorum ve bunun bir uyumsuzluk oldugunu deneyimlerini benimle payla$an bir arkada$im soyledi bu konuda bilgisi olan veya cozumu hakkinda fikirleri olanlar payla$irlarsa sevinirim..[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
Sosyal ağlarda paylaş

ben asus a7n8x-e anakartıma sata hdd yi tanıtacam diye canım çııkmıştı. bi kere xp de tanıtamadım onu söliyim. milennium kurdum onda tanıttım. anakartın cd sinin içinde bi kaç dosya vardı.onu diskete atacakmışızda disketten driverını yükletecekmişizde ohoo canım çıkmıştı.[signature][hline]i love this game!
Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 24 Aralık 2004 23:53 tarihinde demiş ki:
ben asus a7n8x-e anakartıma sata hdd yi tanıtacam diye canım çııkmıştı. bi kere xp de tanıtamadım onu söliyim. milennium kurdum onda tanıttım. anakartın cd sinin içinde bi kaç dosya vardı.onu diskete atacakmışızda disketten driverını yükletecekmişizde ohoo canım çıkmıştı.

aynen :) kafayı yemiştik nası tanıtcaz diye eheh[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

bendede epox 8krai var(via 600) nasıl tanıtacağını antalım
önce bir arkınıza gidiyorsunuz ya netten yada cd den sata driverini çekiyorsunuz zip halindeyse açıp diskete kaydediyorsunuz eve gidip pcyi açıyor windows xp cdsini takıyorsunuz yükleme ekranı geldiğinde altta üçüncü parti bir scsi driveri yüklemek istiyorsaniz f8 e basınız diyor(başka bir f tuşuda olabilir)tuşa basıp disketi yerlestirin disketi tarattırın size uygun olan driveri bulun(win xp) yüklemeye devam et diyin
artık her şey normal devam edecek benide epey uğraştırmıştı kolay gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...