SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 şimdiden söliyim bu konuyu hiç bi başlığa uyduramadım konu dışına actım. ya beyler ben arkadaşlar la fifa 2005 de ip üzerinden maç yapmak istiyorum adamların ki zoom modemmiş onlarda bazı ayarlar varmış onları yapınca ip verip host kurabiliyomuşuz. ama benim moden D-Link 500g ben bu modem de host olmyaa calıstıgımda karşıdaki goremıyor beni bende host kuramıyorum. varsa bildiginiz bana solermisiniz elinde d-link modemı olupta bilen biri varmı acaba _?[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolmx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bence senin sorunun port sorunun var kardeş fifa hangi portla çalışıyor bunu bul modeminden bu port u aç tabi arkadaşında açsın problem yaşamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar