game947 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Arkadaşlar bana bir uyarı geldi oyununuzun oynama süresi 56 dk sonra biecek diye sonra kontrol etmeye çıktım bir daha da giremedim connect kısmında kalıyor ve unable to connect oluyor.Bu acaba login ekranında yazan problemmi çünkü bende bilgisayar açıldığında paylaşımla ilgili birşeyler yazıyor ve sonra giremiyorum oyuna Saygılar[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 1 aylik ucretsiz oyun suren doluyo. Unable to connect banada diyo login serverdan kaynakli birsey. eger kredi karti verdiysen zaten sorun yok yaptigin odeme planina gore parani zamaninda cekeceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Ok sağolasın verdiğin bilgi için.Azcık olsada rahatladım gerçi kredi kartında limtte olmiyabilirdide inşallah vardır :)[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 blizzard daki bir problem para ile alakasi yok,yada sure ile...suresi dolmayan kisilerinde suresini dolmus gibi goruyor sistem,ve kredi karti bilgisi olmasina ragmen bir login imkani vermiyor,isin kotusu bu genel bakimla birlesti ve suan 5 saatir login olamiorz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Bende başka bir servara girip 5dk bi karakter açtım o kadar bugün şanssızız.[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 OFfffffffffffff bende giremiyorum unable to connect, bismillah daha ilk ayin basinda sorun yaa inanilmaz bisi sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 isin kotu yani web-site da acilmakta zorlanior,acaba blizzardi hacklediler mi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Allah allah ne enteresan olmuş böyle oyun içerisinde süre uyarısı..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Benim süre uyarısı gerçek olabilir çünkü bugün çekme tarihleri ve kartta limit yok galiba da bi uyuz oldum ben bu sorunlara.[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bende giremiyorum estel de giremiyor nitekim daha 3 gunumuz var yarina cozmesslerse kafa atarim[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Haha arkadaslar bu ne heyecan yahu.. said: zebani200, 28 Aralık 2004 21:17 tarihinde demiş ki: OFfffffffffffff bende giremiyorum unable to connect, bismillah daha ilk ayin basinda sorun yaa inanilmaz bisi sinir oldum Zaten ilk ay olacak sorun.. said: shadowone, 28 Aralık 2004 21:21 tarihinde demiş ki: isin kotu yani web-site da acilmakta zorlanior,acaba blizzardi hacklediler mi:( Buna da sadece LOL..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar