Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Silphatos said: Ben her parcayo degistirince os kurarim bastan since 1986 yani kişisel psikopatlıktan kaybediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 dworgi mi diyeydim, daha mı hoş olurdu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 dwo, dwor, dworgi genelde bunlar dendi hep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Dworgian said: Seru said: senle aramızda problem olmaz dworg. abi dworg diyince cyborg gibi hissettim kendimi cuce bir kurt ama adam canlandi bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Seru said: dworgi mi diyeydim, daha mı hoş olurdu? :) Dworgian said: dwo, dwor, dworgi genelde bunlar dendi hep :D burda bi elektriklenme olmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 hep ayni cins olduklarindan tikaniyor boyle muhabbetler. askeriye gibi burasi herkes erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ne istiyosun chrome ne yapalım sana ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ne bileyim, bi kere çirkin bi forum kanka burası, iki karı kız geliyor, çok ilginç canlılar olunuyor onların olduğu başlıklarda falan, şımartıyorlar, sonra şımartılanlar aralarında rütbelere ayrılıyor ne kadar şımartıldığına dereceli olarak falan. ne bileyim. bunları bırakabilirsiniz yani. hani konu hakkında bilgiliyim diyemem ama böyle bir yol önerebilirim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Dei said: Seru said: dworgi mi diyeydim, daha mı hoş olurdu? :) Dworgian said: dwo, dwor, dworgi genelde bunlar dendi hep :D burda bi elektriklenme olmuş gibi. canın mı çekti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 biraz kıskandım dworgi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Ben bunları alıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 olm 32gb ramle ne yapacaksınız, boşa para saçmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 3 Monitör var ve bazen işim gereği visual,photoshop ve render yaparken aynı anda sitelerde araştırma yapabiliyorum ramde sıkıntı yaratıyor bu durum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 saberotoh yerine msi z87g45e bak bende aynı işteyim onu adım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 buda burda dursun: An Upgrade Story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar