tunch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bu arada ben resmi olmasada şöle bi sonuca varmıştım. flora sample etmek çok daha fazla exp veriyor gibiem gelmişti bana. vede wheat in diğer ürünlere göre daha çok başarılı örnek veriyordu gibi.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 /dump yazdığın zaman durur tüm çalışan macroların. f1 e koyarsan macronu mesela 1 kere tıklayacan bırakacan. durdurmak için /dump yazacan.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ben mos eisley denen bir yerlerdeyim buralarda türk var mı[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Bulma ihtimalin var ama orda genelde oyuna yeni başlayanlar olduundan pek yardım eden çıkmaz türk bulsan bile. biraz gelişince en az bi novice savaşçı olunca daonooine(mining outpost) e gelebilirsin. orda türk bulursun baya.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar