Mavi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Ultima online samurai empire'yi dw ettim. ancak dosyalar su sekılde geldi UOSE.bin UOSE.cue Tıklıyorum 2 kere birlikte aç olayı cıkıyor nasıl kurucam bunları ? uo klasörüne attım değişmedi world'te hiç bir şey ?[signature][hline]- Kuzu - O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bunları fireburner gibi bir programla cd ye yakman gerekiyor...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 isobuster die bi program var sanirim o acior bunlari .bin i acio da .cue i bilmiorum acar mi ama isini gorur sanirim[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 google'de search yaptırdım cd ye yakma olayını anlatıyor oda ama zor gibi uğraşmak lazım. şu verdiğiniz programı deniyeyim.[signature][hline]- Kuzu - O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 isobuster yapıyormuş bu işi yakalım hemen cd'ye. teşekkür ederim.[signature][hline]- Kuzu - O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Buraya da açmışsın topicin aynısını da orda cevaplamıştım. Arama yapsan bu konuda cok fazla topic var ve cevaplanmış zaten[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 .cue dosyası .bin dosyasının yerini göstermye yarayan bir dosya. bunları aynı klasöre koyuyorsun. mesela nero 6 da (expreste) disc image or saved project'e .cue dosyasını göstertiyorsun. eğer istersen (neronun ayarlarından) bunları bir image dosyası olarak harddiske, istersen boş bir cd ye cd-rw'dan yakıyorsun. isobuster gibi bir programdan .bin dosyalarını açıp hd e çıkarabiliyorsun v.s.. deamon tools gibi bir programla yarattığın bir sanal cd roma bu .bin dosyasını bir cd'ymişcesine göstertebiliyorsun. istersen alkolu 120% lere bile çıkarıyorsun yaaaa..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar