Hannibal44 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Bilgisayar ethernet ile tv ise kablosuz olarak aynı ağa bağlı. Intel widi veya wifi direct özelliği ile yapılan işlemi ben ethernet üzerinden yapmak istiyorum. Bilgisayarın kablosuz özelliği yok çünkü. Tv'nin dlna desteği var media paylaşımı yapabiliyorum ama benim amacım masaüstü görüntüsünü aktarmak. Yani hdmi kablosunun yaptığı işi ben ağ üzerinden yapmak istiyorum. Var mı bunun bir yöntemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 "Bilgisayarın kablosuz özelliği yok çünkü", kısmı şayet olsaydı sorun çözilcekse, öyle bir aparat var. Parça daha doğrusu. Adını hatırlamıyorum kurcalarsan bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 imkanın yoksa fazla zorlamayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Olsa güzel olurmuş yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar