Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: TooRan, 27 Aralık 2004 22:08 tarihinde demiş ki: yakında noel de de tatil yaparız! Ne alaka? Noelle yıl başının hala ilgisi olduğunu sanan garip bi milletiz, zaten noeli yılbaşınla özdeştirdik en sonunda. Noel babalar hediye dağıtıyor ya yıl başında. Noel bir hristiyan geleneğidir, 24-25 Aralığı bağlayan gece kutlanır, Hz. İsa'nın doğduğuna inasnılan gündür. Yıl başı bir yıl dönümünün kutlanmasıdır. Saçma konuştun yani.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tescilli Liv Kristine Hastası 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: forgiver, 27 Aralık 2004 22:55 tarihinde demiş ki: aslında her hafta cuma günlerinin tatil olması lazım ... ve beklediğim boş cevap gelmiş. Kutlarım forgiver, yine sizsiniz talihlimiz[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tescilli Liv Kristine Hastası 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 yok öle bise :D[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!!
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mayh3m biraz daha anlamli cümleler kurabilirmisin? Post kasiyorsun anliyorum ama foruma yazı yazmanında bir raconu var. O yazıyı yazmanla yazmaman arasında bir fark yok ise yazmazsın. (Bir kaç kez okuman gerekebilir pardon)[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra member of AAL 'O5 [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
togi92 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 keşke olsa ama deil die duyruldu bişze arkadaş[signature][hline] »§-Bir Gun Herkez Pati Olacak-§« / 0 0 =o=/
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 sende günün 16-18 saati online ol sende benim gibi kısa cümleler kurarsın..[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!!
Nartanesi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Tatil yok!! :([signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 mayhem ne güzel bi bahane yaptığın dimi post kasmak için post kasmak sevilen bir davranış değil burda, ha diyosan ki ben iğrenç bi herifim benden nefret etmenizi istiyorum tamam sööle ederiz biz[signature][hline]Emily tries, but misunderstands?!
Nartanesi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Ama sizi kıskandırmadan edemeyeceğim; tatil midir değil midir bilmem, bizim mesai bu cuma saat 14.30 dedi mi bitiyo... :)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ya gidin basımdan beni tanıyan tanıyor kardesim. kim ne oldugumu biliyor.. sizene beni elestirerek siz kendinizi düsürüyorsunuz baska birsey degil yaptıgınız cok güzel birseymi zannediyorsunuz yani ? müzik editoru olmussun bunları düsünemiyecek kadar nesin sen ? * post kasar * [signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!!
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 oegggg gitmem lazım benimde büyük ihtimal o gün iş teslimi yapıcam hocaya. ofg be[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality
TooRan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Penthesilea, 28 Aralık 2004 07:29 tarihinde demiş ki: said: TooRan, 27 Aralık 2004 22:08 tarihinde demiş ki: yakında noel de de tatil yaparız! Ne alaka? Noelle yıl başının hala ilgisi olduğunu sanan garip bi milletiz, zaten noeli yılbaşınla özdeştirdik en sonunda. Noel babalar hediye dağıtıyor ya yıl başında. Noel bir hristiyan geleneğidir, 24-25 Aralığı bağlayan gece kutlanır, Hz. İsa'nın doğduğuna inasnılan gündür. Yıl başı bir yıl dönümünün kutlanmasıdır. Saçma konuştun yani. Arkadaşım,yılbaşı islam dini icin özel bir gun degildir;ayni noel in olmadıgı gibi.böyle biseyin,varsa,olması garibime gitti,ondan böyle dedim.zira noel de tatil yapmak da gariptir bir müslüman icin...kafanı toparla,öyle yorum yap...git uyu biraz...sinirlerin bozulmus senin...
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 yılbaşı insanlar için özel bir gündür.Müslamanlarda insan olduğunu göre kutlamak da bir zarar göremiyorum...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 tatil değilde bizde hocalar ders yapmayacak , ama rapor vermek için mecbur gidecez neyse yine 12 ye kadar falan uyurum artık zaten perşembe de bölümde parti var gece[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız.
Öne çıkan mesajlar