Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 arkadaısn ipod bendeydi yeni aldı sarkı atacaktım. formatlayayımmı dedi evet dedim. formatladı iste cıkarın bılgısayardan sarja takın lfana dedı. bı cıkardım bıbok kalmamıs. acılmıo ipod bi klasör resmi cıkıyo bide carpı cıkıyo kenarında icinde bisi yok der gibi. sora neyse icine yukledım falan itunes gormeye basladı sarkı yuklenmıyo ama goruyo. ama ipod hala aynı seyı dıyo acılmıyo. nasıl yaparım yardım edın lutfen.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 olm bilmedigin seyi kurcalama valla git göster bi yere böyle yardım alamazsın aldıın yer yapar[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 %99 hiç bişey yapamassın. O ipod artık boş . Ya sen yada arkadaşın baştan doldurursunuz artıkın.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 internetten araştırmay dene .. apple a mail at. yada bilen birisini bekle.. bence beklerken dediklerimi yap[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 donanima koymadigin icin aslinda hicbirsey yapmamak lazim ama http://www.peachpit.com/articles/article.asp?p=28732&redir=1 bak sura bi[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 küçükken bişeyle oynadığımda elleme ona bozarsın diyen yaşlıları anlayabiliyorum galiba :P[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Ne demisler atalarımız insanın basına ya meraktan yada ... gelirmis.. :) gecmis olsun diyeyim .. edit: ups yazım hatası [signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! [Bu mesaj Mayh3m tarafından 28 Aralık 2004 09:06 tarihinde değiştirilmiştir]
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ben ne yaptigini anlayamadim senin iPod'u bilgisayara bagladiginda iTunesda varolan sarkilari aletin icine atar. attiktan sonra sag alttaki "eject iPod" tusuna basarsin sonrada cikartirsin iPod'u. transfer esnasinda iPod'un ekraninda do not disconnect yazar. yanliz o anda sarki yuklemiyorsa cikarttiginda sorun olacagini sanmiyorum. hic sarki yuklememis olabilir misin?[signature][hline]Thus spoke Zarathustra.
riglous Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 sitesinde belirtilen support'a mail at.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: AssassiN, 28 Aralık 2004 09:37 tarihinde demiş ki: ben ne yaptigini anlayamadim senin iPod'u bilgisayara bagladiginda iTunesda varolan sarkilari aletin icine atar. attiktan sonra sag alttaki "eject iPod" tusuna basarsin sonrada cikartirsin iPod'u. transfer esnasinda iPod'un ekraninda do not disconnect yazar. yanliz o anda sarki yuklemiyorsa cikarttiginda sorun olacagini sanmiyorum. hic sarki yuklememis olabilir misin? yok ipod sıfırdı. taktım bilgisayara yeni software yukleyelimmi dedi. yukle bakalım dedim. yükledi disconnect falan dedi. disconnect ettim ve gitti herşey. böhüe. @cermy: onu biliyoruz. nası doludurucam onu soruyorum.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Arkadaşın kesecek valla eheh.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Bikaç kişi de bahane konusunda yardım etsin bari adama :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 garantisi vardır götür bir yere hiç kasma.[signature][hline]elvyn jimi hendrix - purple haze i anlatırkene... elvyn says: mp3 ünü indir manyak bir şarkı bana teşekkür edeceksin oha falan olacaksıon gebereceksin gitarın tellerini koparmaya çalışacaksın duvarlara tırmanacak bilgisayarı camdan ağapğıya attıktan sonra kafanı duvaralara vuracaksın yetmeyecek gazzzzz...
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bilgisayara bağlayıp itunes açarsan şarkı yükleyebilirsin. şimdiden iyi dinlemeler =)[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time!
CwzX Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 baba o software i yüklerken reset çekio makineye geçmiş olsun orda soruyo sana ipod u update ediyorum ama resetleyecem makineyi diyo ewet demişsen kayıyo patlıo zaten o x işaretli dosya çıkıosa açtığında update etmelisin o zaman da reset kaçınılmaz zati...:([signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 eger arkadaşının bilgisayardaki itunes'da tum sarkılar varsa panik yapma senkronize eder geri alır dokümanları zaten ipod itunes ile var tek basına sarkı falan yukleyemezsin[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
Öne çıkan mesajlar