ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 3-4 gündür yaşıorum bu problemi herangi bi dosyaya tıklıorum 10-15 tane aynı dosyadan açıo sağ tıklorum masaüstüne yada herhangi biyere açılıp kapanıo 1 saniye içinde (yada daha az bi sürede)yani bişeye bastımmı 100 kere basıo ona sonra ctrl+alt+del yapıp windows görev yöneticisini açıorum orda icq msn gibi herangi bi programı kapatıorum geçio.tekrar açtığımda bi sorun olmuo. hhhhaaa bide yazı yazarken entera basıorum basmıo biraz basılı tutuorum bası ama bi daha durmuo herangi bi tuşa basana kadar .num pad dekine basıorum bi sorun olmuo.win xp pro kullanıorum nortonla scan ettim spy botla scanledim geçmedi hala sorun formattan başka çözümü varmı bu işin çok tab oldum çözemedim bi bilen varsa yardım eli uzatıversin plss[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 spyware lar için spy botu kullanıorum temizledim herşei ama gitmedi yine bide msn 7.0 beta yı kurmuştum büyük ihtimalle ondan oldu bu pff[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 beta versionları daha kurmayın bi çıksın tam 7.0 olarak o zmn kur ve sil hemen düzelir belki olmadı format at.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 sildim geçmedi[signature][hline] [Bu mesaj ReD_DoG tarafından 27 Aralık 2004 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: ReD_DoG, 27 Aralık 2004 18:06 tarihinde demiş ki: sildim geçmedi bide thecleaner programını dene faydası olabilir[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 deep freeze rules ! .[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 the cleaner ıda denedim bi şey olmadı bide yeni bişi keşfettim windows görev yöneticisi açıkken normal çalışıo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar