Dynun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Windowzdan ve cleartype'ın başarısızlığından bıktım valla kardeşim ben yokken başka bi ekran kartı takmış dota2'de sorun çıkartıyor diğeri diye. Neyse bu çok önemli değil Ekran kartımı geri taktım. reboottan sonra brightness contrast saturasyon falan hepsi kaymıştı. paticik değil turuncu sidik sarısıydı. ekran kartının her şeyini defaulta getirdim. monitörü bile factory reset yaptım. renkler yerine tam oturmadı hadi geçtim de Yazılar çok kötü. gözüm acıdı.cidden acıdı. birsürü şey denedim. smooth bişey yakalayamadım. gdip, macType falan çok garipleştir her şey. Chrome da yordu beni. Abi napıyoruz biz bu işi? tl,dr: öncelikle font rendering sonrasında da renk/contrast kalibrasyonu için yardım istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Philips'in brightotbok gibi bişeyi vardı monitörlerinde. O yazıların ırzına geçiyodu. O tarz bi ayar var mı incele bence. Cleartype o kadar feci değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar