gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Türk telekomun ozellestirilmesi nedeniyle rekabet kurulu kablo tv nin tt den ayrı satılmasını istemisti. simdi kablo tv de yeni kurulan turksat a.ş.'ye baglanıcakmıs. simdi kablo-net aboneleridemi oraya gecmis olcak. artık tt ile iliskileri kalmıcak galiba? benmi yanlıs anladım oylemi yoksa??[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Ben geçtiğimiz haftalarda Kablo.Net ile konuşmuştum. Kablo'nun Türk Telekom'un özelleşen kısmında değil, özelleşmeyen kısmında kalacağını söylemişti. Kablo net ve tv muhtemelen ayrılmayacaklardır.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 yani simdi hem kablo tv hemde internet turksat a.s. ye mi geciyo :-?[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar