Nartanesi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Yılbaşı için yeğenime kaleydoskop almak istiyorum ama nerde satılır bilmiyorum. İstanbulda alabileceğim bir yer önerisi olan var mı acaba? "Kaleidoscope"[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ne işe yarıo bu ya.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR.
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 kapalı çarşıya falan yok plastikleri vardır yoksa dünya gençlik emrkezi tüervi yerlerde falan da olabilir yaratıcılık gekiştiren oyuncaklar olarak oyuncakçılara ve bööle ucuz eşya satıcılarına bak yani kısacası :)[signature][hline]Emily tries, but misunderstands?!
Nartanesi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Aldım mı da böyle plastik dandik bişey almak da istemiyorum, ahşap ya da pirinç olanlar güzel oluyo. Ama dediğin doğru dünya gençlik merkezinde falan bulabilirim sanırım. Sağol.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 sorun değil bulursan haber ver ha :)[signature][hline]Emily tries, but misunderstands?!
Nartanesi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: -Kobe-, 28 Aralık 2004 11:22 tarihinde demiş ki: ne işe yarıo bu ya. Özel olarak bir işe yaramıyor. Dürbün gibi bişey; içindeki aynalar ve renkli cisimler aracılığıyla, eklediğim linkteki gibi, her baktığında farklı renkli ışıklar görüyosun. 10 yaşında bi çocuk için güzel bir hediye bence, bana aldıklarında ben çok sevmiştim. :)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bi arkadaşımda vardı hiç vermezdi bana[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 cocuklugumdan kalma hala elimde var :) cok guzel bisi her baktiginda degisik seyler goruyosun.[signature][hline]
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 yanlız sitedeki sondaki kaleydoskopa bakarmısınız. 2'li ve 1900$[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Messor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 hediyelik eşya satan yerlede oluyor genelde.. süsler, biblolar filan.. güzel hediye düşünmüşsün..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
Öne çıkan mesajlar