Razien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: regulus, 16 Şubat 2004 20:30 tarihinde demiş ki: bir ara episode guide larını okuyordum da hoşuma gitmedi sonraki bölümler. squirtle i tekrar çetenin yanına bırakıyor charizard ı charizard's valley diye bir yerde bırakıyor vs vs o pikachu o kadar maç kazandı nasıl raichu olmadı onu anlamadım. bir de snorlax ı doğru düzgün kullanamadı bence en güzel bölmüleri volcano badge i aldığı 2 bölümdü. magnar ile charizard ın kapışması ooo senin dünyadan haberin yok zaten o bölümleri starda göstermişlerdi[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: _Dalamar_, 07 Aralık 2004 18:47 tarihinde demiş ki: Ash'i en son lalelide görmüşler ehuhehehe rütin bi şekilde topicki okurken bu yazıyı birden görünce koptum:D[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ben balına bir bölümünü yakın zamanda starda gördüm[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Gimli, 16 Şubat 2004 13:14 tarihinde demiş ki: Bayblade, japonyanın 60 larda ürettiği üretim fazlası topaçları satabilmek için yarattığı bir pazarlama safsatasıdır. lol süfer[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 hala yayınlanıyomu pokuman?[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 daha yayınlanmıyo ama 1-2 ay önceye kadar yayınlanıyodu yeni bölümleri[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forsak3n Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: flameeye, 09 Şubat 2004 10:52 tarihinde demiş ki: Ya en son Ash Charizarda söz geçirmeyi başarmıştı ondan sonrasında kestiler heralde tamda en heyecanlı yerinde kestiler ehue katılıyorum ya ;) tam da işler rayına girmişti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 pokemon birkac yıl aradan sonra star da devam etti bir ama izlemedim noldu bilmiyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bi ara bende izledim ash charizardı kullanıyordu ama arkadaşlarımın yoğun isteği üzerine kapatmak zorunda kaldım :)[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Charizardla barışdıktan sonra daha bissürü pokemon yakalamıştı. Star yeni bölümleri veriyordu. Çok değişik pokemon çeşitleri çıkmıştı.[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 efsanevi ?[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Pokeİmam wersek :D[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YinYang Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Yaa boşverin Pokemon'u arkadaşlar yaaa! Hani böyle yorumlar yapılır ya gösterime giren sinemalar konusunda... İşte o tarzda bir yorum yapacak olursam... Pokemon çerez bişi, hem hitab ettiği yaş grubunu da hesaba alırsak; (Eğer yaşlarınız 15'in üstündeyse ki daha alttan başlamalıydım ama anime açıyız, herşey güsel gelio ehuheheheh, ben de serettim ne yalan süliyim dimi?!) bizlere göre deil dostlar, bişi yok içinde, çocuklara kazandırılması gereken temel duyguları işlio "dostluk, kardeşlik vs." O kadar övmeyin, haksızlık oluo yane! 2dkda uydurulmuş dandürük bi anüme için yabmayalım böyle lütfen...[signature][hline]I am between Love and Hate: Cheeringup snowmans with my warm scarf in winters, sticking-on falling leaves back in autumns, wiping away the tears made of dews on buds with my handkerchief in springs, smiling at the sun when she looks at me above the white clouds in summers.(Maybe it was Santa who wrote it hehehe)/I-AM-LOST!!! Im in deep n goin deeper, am i gonna die? Dunno... But ive got hope, im gonna start breathing again, and smell the sweet breeze of life... (Je toujours espere, personne ne vivre sans espoir c'est pourquoi on dois continue a esperer.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar