Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne oldu efsanevi pokemona

arcatera

Öne çıkan mesajlar

said:
regulus, 16 Şubat 2004 20:30 tarihinde demiş ki:
bir ara episode guide larını okuyordum da hoşuma gitmedi sonraki bölümler.
squirtle i tekrar çetenin yanına bırakıyor charizard ı charizard's valley diye bir yerde bırakıyor vs vs
o pikachu o kadar maç kazandı nasıl raichu olmadı onu anlamadım.
bir de snorlax ı doğru düzgün kullanamadı
bence en güzel bölmüleri volcano badge i aldığı 2 bölümdü.
magnar ile charizard ın kapışması
ooo senin dünyadan haberin yok zaten o bölümleri starda göstermişlerdi[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

Charizardla barışdıktan sonra daha bissürü pokemon yakalamıştı.
Star yeni bölümleri veriyordu.
Çok değişik pokemon çeşitleri çıkmıştı.[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Sosyal ağlarda paylaş

Yaa boşverin Pokemon'u arkadaşlar yaaa! Hani böyle yorumlar yapılır ya gösterime giren sinemalar konusunda... İşte o tarzda bir yorum yapacak olursam... Pokemon çerez bişi, hem hitab ettiği yaş grubunu da hesaba alırsak; (Eğer yaşlarınız 15'in üstündeyse ki daha alttan başlamalıydım ama anime açıyız, herşey güsel gelio ehuheheheh, ben de serettim ne yalan süliyim dimi?!) bizlere göre deil dostlar, bişi yok içinde, çocuklara kazandırılması gereken temel duyguları işlio "dostluk, kardeşlik vs." O kadar övmeyin, haksızlık oluo yane! 2dkda uydurulmuş dandürük bi anüme için yabmayalım böyle lütfen...[signature][hline]I am between Love and Hate: Cheeringup snowmans with my warm scarf in winters, sticking-on falling leaves back in autumns, wiping away the tears made of dews on buds with my handkerchief in springs, smiling at the sun when she looks at me above the white clouds in summers.(Maybe it was Santa who wrote it hehehe)/I-AM-LOST!!! Im in deep n goin deeper, am i gonna die? Dunno... But ive got hope, im gonna start breathing again, and smell the sweet breeze of life... (Je toujours espere, personne ne vivre sans espoir c'est pourquoi on dois continue a esperer.)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...