BeYazMan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Arkadaşlar mrb.. Benim sorunum belki komik gelebilir ama yinede yazmak istedim.. Outlook Express'e gelen animasyonlu tebrik kartlarını ben nereden bulabilirim. Ben tebrik kartını gönderdiğimde kişiyi kendi sitesine gönderiyor! ben bunu istemiyorum Outlook Express'in içinde animasyonlu bir şekilde göstersin istiyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Yardımlarınız için tsk...Ayrıca yeni yılınızıda tebrik ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Bi Plugin falan yüklüyorsun sanırım onun icin.[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 mynet te var öle ıvır zıvırlar ama sen birine tebrik kartı göndermek istiyosan benim imzadaki linke tıkla hem böylece insanlara yardım etmiş olursun[signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katıl www.tev.org.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar