Theo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Bu yilda bitti bitiyor... Bu yil benim için oldukça değişikti. Çok mutlu olduğumda oldu bi o kadar da uzulduğum ve bunlar için yasanacaksa yasamasaydim daha iyiydi dediğim oldu. Çok fazla çalismadan, emeğimden fazlasini elde ettim, universiteye girdim. Buna sevinemeden çok sevdiğim kisi ile aram bozuldu tum ilgimi bu sorunu halletmeye yonelmisten saglik sorunlari basimi ağritmaya basladi... 1 ay kadar hastahanede kaldim çesitli arastirmalar ve bunlarin sonuçlarina bağli ameliyatlar... Bu zor zamanlarimda yanimda kimsenin olmamasida olaya tuz biber ekmisti... Okula 1 ay gibi bi sure gitmediğim içinde bazi derslerden otomatikman kalmistim ama onumuzde zaman var 4 senede okulu bitireceğizde ne olacak dedim geçtim... Simdi yememe içmeme dikkat ettikçe basimi ağritmayacak bir bunye ve yanlizliğimla yeni yila hazirlaniyorum... Buyuk bi olasilikla bu yila yatağima uzanip "Neden ben?" veya "Ben n'aptim da bunu hak ettim " diyerek gireceğim... Neyse... Gecenin bi yarisi bi desarj olmak rahatlamak istedim... Eii geceler & yillar...[signature][hline]
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 2005 e 2 gün kaldı.. Emin ol 2005 içinde bu sorunları unutmuş olacaksın[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more..
Theo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Sorunlari unutmak bi yana ben dost bildiklerimden kazik yemiceğim bi yil istiyom sadece...[signature][hline]
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Dostlarını iyi seç sende ekocuum be ;)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more..
Öne çıkan mesajlar