xantia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Biri size gold hack ten bahsederse sakın kullanmayın . Nasıl olduğunu anlamadım ama kullananlar hackleniyorlar ve bunu yapan bir Türk müş , dediklerine göre . İllegal hiç bir şey kullanmayın .......... [Bu mesaj xantia tarafından 27 Aralık 2004 13:17 tarihinde değiştirilmiştir]
WERAN Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 kutuları kendiliğinden açan olaydan mı bahsediyorsun ?
SteelBB Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Evet o olay. SAkın deneme bence. çünkü o yazılımlarda torjan falan varmış. Kullanan kişielrde program sahipleri tarfından hacklaniyormş. Yoksa Millet babasının hayrınamı DAğıtısn o kohackleri.[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Kohack yada baska konularda artık konusmak istemiyordum ama Ben adoniste elsasa nın programını aylarca kullandım hic bisi olmadı.program temizdi. Ama yeni baska bir suru kohack cıkmıs onlar icin aynı seyi soyleyemicegim.Bu tarz programları kurarken iyice taratmak gerekiyor bilgisayarı.[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 34 Roque DieZ 1/2
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Bence elsasadan başka kullanmayın.Ama oda artık yok. Diğerleri, hepsinin içinde trojan vs vs vs vs var. Ben bitanesini indirmiştim trojan çıktı bilgisayarı formatladım anca gitti. Tabi artık kullanmıyorum.Akıllı olanda kullanmaz.Tabi bilgisayarınızda izinsiz birilerinin dolaşmasını istiyorsanız ayrı...[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
DarkThunDer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 walla bu hack konusunda bır ıkı parca prog rama ıhtıyacım war ısın gercegı bu ama bulamıyorum adamlar web uzerınden key logger atıyorlar sanırım boylede hack edıbılıyorler user lerı[signature][hline]impossible is nothing...
Öne çıkan mesajlar