Luriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Ben şimdi us box aldım cd keyi euya cevirme sayfasından yaptımda acc name şifremi create acctana lii mi yoksa eu icin alınan bi yer mi var simdi yanlıs bişi yapmayalım da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 us cd keyini forma yazıyorsun bilgileri aldık sana doncez maili geliyor kolpa mail yani sonra bizim gibi avrupa server ının acılmasını bekliyorsun server acılınca bize yollicaklarmış bi mail daha[signature][hline]Herşeyden önce korkmayı bırakıp bir gün mutlaka WOW oynayabilecegini bilmelisin. Sizler druid değilsiniz sizler imba shamanda da degilsiniz sizler bu dunyanın sarkı soyleyip dans eden wowzedelerisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 tamam onu yaptım mail geldide biz acc name password felan almıoz mu eu serverları gelince mi alıcaz onları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Bu kısmı bana da karisik geldi. Yani cd key i gonderiyoruz ve gelen cevap "eger gonderdiginiz bilgiler dogru ise sizle tekrar temas edilecek" turunde birsey. Bu cd key in dogru oldugunu US server larindan teyit edenler oldugunu okudum ama bunun nasil yapilacagini anlamadim. Cunku US versiyonunu aktive etmek icin (cd key kullanarak) kredi karti vermen gerekiyor ve bu karti zaten Blizzard kabul etmiyor. Benimde sorularim var; Bu kabul maili gelmeden client i indirmek mümkünmü?? Son sorum ben US open beta da oynadim tum client i tekrar indirmek gereklimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Evet client indirmen gerekiyor. Mail gelmeden önce client indirebilirsin. Torent linkini bulman yeterli. Formu araştırsan güncel linki bulabilrisin. Bu forumda birinci sabit mesajda var zaten. İndirmen gereken client euda oynamak için En_eu clienti. [Bu mesaj Smulkin tarafından 27 Aralık 2004 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Ya hayır ben acc name şifremi alcakmıyım şimdi almıcak mıyım alcaksam nerden alcam bana mail gelince ordan link mi veriolar yoksa bak burdan alcan acc name pass ini die bekliyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Hello, Welcome to the European Customer Support for World of Warcraft! We have successfully received your information; we will provide you with the required information to access the European Final Beta as soon as it launches if the information you have provided is correct. You will also be able to play on the European launch of World of Warcraft with your current information. Thank you for joining the World of Warcraft community! Customer Support Team Blizzard Europe Böle Bi Mail Geldii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Acc alımı açık değil. Acc alamıyacaksın, final beta açıldığı zaman mail gelir sana maildan gerekli linke gider acc alırsın final beta için. Final beta bittikten sonra eu server açılacak sonra acc alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 elinizdeki cd keyin gecerli olup olmadıgını anlamak icin www.worldofwarcraft.com a girin account creation bolumnde step 1 deki uzun yazıyıp tamamen okuyup i agree ile gecin 2 . stepte auth keyi isteyecek yazın buraya key i eger 3. step e gecerseniz key dogru demektir yanlışsa zaten hata yazar. 3. step e gecince heyecan yapıp account almayın alırsanız eu da oynayamazsınız. yukarıdaki bilgiler paticik forumlarında yazıyor.[signature][hline]Herşeyden önce korkmayı bırakıp bir gün mutlaka WOW oynayabilecegini bilmelisin. Sizler druid değilsiniz sizler imba shamanda da degilsiniz sizler bu dunyanın sarkı soyleyip dans eden wowzedelerisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Habit Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 madem eu ya gecicektin neden box aldın? sadece cd key alsaydın ? cd nasıl olsa bir işine yaramicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 etrade center satıyor.. ben öyle aldım. gerçi kutu olmamasına rağmen biraz fiyat fazla bence ama neyse artık..[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 yok, cd key 65$.. ama yine de fazla bence.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 İllaha beta'da oynamayacaksanız İngilteredeki sitedelerden normal posta ile oyunu 3-4 Euro fazladan verip sipariş edebiliyorsunuz.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Habit, 27 Aralık 2004 19:25 tarihinde demiş ki: madem eu ya gecicektin neden box aldın? sadece cd key alsaydın ? cd nasıl olsa bir işine yaramicak Yarayıp yaramıcagı bana kalmıs 50$ a aldım ztn cd key alsam sanki daha ucuzda.... [Bu mesaj Luriel tarafından 28 Aralık 2004 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar