Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Us box aldık ama?

Luriel

Öne çıkan mesajlar

us cd keyini forma yazıyorsun bilgileri aldık sana doncez maili geliyor kolpa mail yani sonra bizim gibi avrupa server ının acılmasını bekliyorsun server acılınca bize yollicaklarmış bi mail daha[signature][hline]Herşeyden önce korkmayı bırakıp bir gün mutlaka WOW oynayabilecegini bilmelisin.
Sizler druid değilsiniz
sizler imba shamanda da degilsiniz
sizler bu dunyanın sarkı soyleyip dans eden wowzedelerisiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kısmı bana da karisik geldi. Yani cd key i gonderiyoruz ve gelen cevap "eger gonderdiginiz bilgiler dogru ise sizle tekrar temas edilecek" turunde birsey. Bu cd key in dogru oldugunu US server larindan teyit edenler oldugunu okudum ama bunun nasil yapilacagini anlamadim. Cunku US versiyonunu aktive etmek icin (cd key kullanarak) kredi karti vermen gerekiyor ve bu karti zaten Blizzard kabul etmiyor.

Benimde sorularim var; Bu kabul maili gelmeden client i indirmek mümkünmü?? Son sorum ben US open beta da oynadim tum client i tekrar indirmek gereklimi?
Sosyal ağlarda paylaş

Evet client indirmen gerekiyor. Mail gelmeden önce client indirebilirsin. Torent linkini bulman yeterli. Formu araştırsan güncel linki bulabilrisin. Bu forumda birinci sabit mesajda var zaten. İndirmen gereken client euda oynamak için En_eu clienti.

[Bu mesaj Smulkin tarafından 27 Aralık 2004 13:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hello,

Welcome to the European Customer Support for World of Warcraft!

We have successfully received your information; we will provide you with the required information to access the European Final Beta as soon as it launches if the information you have provided is correct.

You will also be able to play on the European launch of World of Warcraft with your current information.

Thank you for joining the World of Warcraft community!

Customer Support Team

Blizzard Europe

Böle Bi Mail Geldii
Sosyal ağlarda paylaş

elinizdeki cd keyin gecerli olup olmadıgını anlamak icin www.worldofwarcraft.com a girin account creation bolumnde step 1 deki uzun yazıyıp tamamen okuyup i agree ile gecin 2 . stepte auth keyi isteyecek yazın buraya key i eger 3. step e gecerseniz key dogru demektir yanlışsa zaten hata yazar. 3. step e gecince heyecan yapıp account almayın alırsanız eu da oynayamazsınız.

yukarıdaki bilgiler paticik forumlarında yazıyor.[signature][hline]Herşeyden önce korkmayı bırakıp bir gün mutlaka WOW oynayabilecegini bilmelisin.
Sizler druid değilsiniz
sizler imba shamanda da degilsiniz
sizler bu dunyanın sarkı soyleyip dans eden wowzedelerisiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Habit, 27 Aralık 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
madem eu ya gecicektin neden box aldın?
sadece cd key alsaydın ? cd nasıl olsa bir işine yaramicak

Yarayıp yaramıcagı bana kalmıs 50$ a aldım ztn cd key alsam sanki daha ucuzda....

[Bu mesaj Luriel tarafından 28 Aralık 2004 00:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...