ersagun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Merhaba arkadaşlar, geçenlerde Kickstarter'da başarılı bir diger yeni kart oyunu da War of Omens. Piyasadaki diğer oyunların henüz çok gerisinde ama yine de destek olasım geldi. 2 tane de BETA key gönderdiler fazladan. Eğer ilgilenen arkadaşlar varsa (diğer kart oyunlarını aktif olarak oynayan) paylaşabilirim. Oyun hakkında da 3-5 yorum yapılmış olur hem, adamların emeğine saygı :-) https://www.kickstarter.com/projects/1564141972/war-of-omens-a-digital-deck-builder-ccg-hybrid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Bir Beta Key'i alabilirim duruyorsa. MTG , scrolls fln oynuyorum. Scrolls aldım pek beğenmedim yalnız, MTG'nin yanına 2.bir oyun iyi gider. Sağolasın şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 pm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Siz gönderiyorum şimdi o halde keyleri, 3. PM atan arkadaşa maalesef diyeyim :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Oyunu baya beğendim şimdilik, 4-5 saattir kitledi resmen. Teşekkür ederim key için bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar