Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pc100 ram aldım ve yarısını görüyo...

disasterrr

Öne çıkan mesajlar

ilk önce pc133 256 sdram aldım. Makinem yarısını gördü. Büyük bi ihtimal 133mhz olduğundandır diyerek gittim pc100 siparişi verdirdim ve değiştirdim. Geldim büyük bi hevesle onuda taktım yine yarısını gördü. Ne yapıcam bi bilgisi olan yardım edebilirmi? neden yarısını görür?
teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

downloads.guru3d.com/download.php?det=177
Şurdan sisoft 2005'i indir bi bak bakalım motherboard information'a.
Yada bilgisayar açılırken ram sayan yerde Sağ üstte scroll lock'un yanındaki pause break tuşuna bas orda altta yazması lazm anakart.

[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 18 Aralık 2004 17:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence sen en iyisi baslat dan calıştırı sec ordan msconfig yaz ordakı gelişmişi tıkla ordan belleğinin rami sınırlandırmıstır onu kontrol et oke mı[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Sosyal ağlarda paylaş

abi aynı sorun bendede war bu ardada msconfig baktım bişiy anlayamadım anakart abit be6-II update edecektim ama abit sayfasında abit be 6-II den iki tane wa birinde ver2.0 dio ne olduunu anlayamadım wazgeçtim updatetten yardımcı olursanız bende sewinirim[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...