disasterrr Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ilk önce pc133 256 sdram aldım. Makinem yarısını gördü. Büyük bi ihtimal 133mhz olduğundandır diyerek gittim pc100 siparişi verdirdim ve değiştirdim. Geldim büyük bi hevesle onuda taktım yine yarısını gördü. Ne yapıcam bi bilgisi olan yardım edebilirmi? neden yarısını görür? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 belki maximum 128 destekliyordur bide 66 lık bulamaya çalış[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Yo hayır maximum 128 deil. ayrıca 128 takılı. Toplam 256 oluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Birileri yardım etse ya. Çok acil, ona göre rami değiştircem yada değiştirmicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Anakart markasını modelini vermeden olmaz bu işler. Bende dün 512 mb 400 mhz kingram diye bişi aldım evde tek başına o ram'ı takınca görmüo açılmıo bilgisayar. eski 512 ile birlikte takınca 1gb olarak görüo ama. Cins cins ram var :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 hmm... sorması ayıp olurmu bilmem ama acaba nerden öğrencem markasını anakartın :) Ama sanırım MS7011c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Beyler birileri yorum yapsın ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Eski anakartların standart hatası 256 lıyı iade et 2 adet 128 al[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Yanlız boardde 2 tane ram slotu var :( napcam yani max. 256yamı muhtacım? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 downloads.guru3d.com/download.php?det=177 Şurdan sisoft 2005'i indir bi bak bakalım motherboard information'a. Yada bilgisayar açılırken ram sayan yerde Sağ üstte scroll lock'un yanındaki pause break tuşuna bas orda altta yazması lazm anakart. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 18 Aralık 2004 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 IT810-MS7023DC yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Acaba bios ayarlarından fln düzeltilmezmiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Bilen biri yorum yapsın beyler lütfen. yarına kadar bi cevap bulmam lzım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QwKl Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Her ikisindeki chip sayısı nasıl ? senin makina 100 mu yoksa direk 133 mu 133 ise iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bios update yaparsan olabilir belki. ben eski makinemin bios update'ini yapmistim destekledigi ozellikler artmisti. anakartin cok eskiyse anakartin desteklemiyor olabilir 256mb ram'i.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bence sen en iyisi baslat dan calıştırı sec ordan msconfig yaz ordakı gelişmişi tıkla ordan belleğinin rami sınırlandırmıstır onu kontrol et oke mı[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 abi aynı sorun bendede war bu ardada msconfig baktım bişiy anlayamadım anakart abit be6-II update edecektim ama abit sayfasında abit be 6-II den iki tane wa birinde ver2.0 dio ne olduunu anlayamadım wazgeçtim updatetten yardımcı olursanız bende sewinirim[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Evet yardımcı olursanız update konusunda bende sevinicem. Ayrıca msconfigde göremedim ramle ilgili bi yer.. anakartımın cdsinde Matsonic yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Birileri yardım etsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 yokmu bi kaç kişi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 elindeki ram in chip sayısı "8" mi "16" mı?[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: pokemon__RIZA, 19 Aralık 2004 02:41 tarihinde demiş ki: elindeki ram in chip sayısı "8" mi "16" mı? bendekinde 8[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 tek taraflı 8 çipli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 yokmu daha yardım edicek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Tek taraflı 8 çipli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar