wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 valla benim bilgisayarıda her geldimde kabloları falan böle topluyo bakıyom kablolar çıkmış cdlerim gitmiş b ilmem ne bilmem ne bi kere kadının yanındaydı işte bi olay çıkarttım anneme kadın da utandı bşi daha ellemedi bilgisayar masamı :))[signature][hline]Boo
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Belki haklisiniz kurcaliyor olabilirler ama temizlikcileri asagilayamazsiniz sonucta o da anneniz gibi bir insan ! Para ile calisiyor olmasi size bunu yapmaniza neden olamaz ps: benim annem temizlikci degil sazanlar olabilir.Aksine annem babamin patronu :) kuyumcu dukyani onun ustune :D[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Asigo 64
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 kimsenin kimseyi temizlikçi diye ezdiği yok.. ben zaten olayı anneme çıkartırım neden izin veriyosun diye ayrıca evden böle bişey geliyosa şunu elleme diye oda ellemesin[signature][hline]Boo
daverc Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Haha ne alaka temizlikci diye ezmek, temizlikci esyalarimizi abuk subuk yere sokmadiktan sonra kimsenin gelipte buraya hay su temizlikcilere diye topic acicaginimi düsünüyosun.[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 soktuki aciom :D moseunin zimbirtisi - pijama çekmecesi bi bağ kuramıom walla :D[signature][hline]uyumak istiyorum
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Yahu bı de temızlıkcı kadınlar cok meraklı oluolar gecen sene ben yakalamıstım kadını albumlerıme bakarken :D sonra toz alma numarası yaptı bende ıstıosan al senın olsun dedım yok bakmıodum kı dedı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Lord_Taurus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 gecen ay benim kablo modemi monitörün tepesinden düşürdü,allahtan bişe olmadı,gerci olsaydıda adsl ye gecmek icin bi fırsat olcaktı :) .
Miss_JonJon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 aynen oyüzden ben odamı temizletmiom artıkın :)
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 höh o da dert mi benim lcd ekran gitti hani böle delikli olanları warya güneş neyn için se git cam sil sık TEMİZLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gitti ühühühühüh[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki: karpuz==> Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim... Rewendor===| Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 benimde herşeyimi karıstırıyo abimle coraplarımızı boxerımızı fln karıstırıo ya biz pati anti temizlikciler birligi kuralım[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Burada da epeyce konuşulmuştu. Bir göz atın, fikir verir konu ile ilgili. (Ne fikri verecekse :p)[signature][hline]Viktor, bir arkadaşıyla dünyadaki oyun sektörünün sistematiğine dair konuşurken: in the US they give you flowers first,then they screw you hard but it looks like they screw you really hard in turkey before giving anything
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ya ben 600 dolarlık elsidi diom sen... *!gulp* ühühüühühühü[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki: karpuz==> Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim... Rewendor===| Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)
Öne çıkan mesajlar