Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

temizlikçi.....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla benim bilgisayarıda her geldimde kabloları falan böle topluyo bakıyom kablolar çıkmış cdlerim gitmiş b ilmem ne bilmem ne
bi kere kadının yanındaydı işte bi olay çıkarttım anneme kadın da utandı bşi daha ellemedi bilgisayar masamı :))[signature][hline]Boo
Mesaj tarihi:
Belki haklisiniz kurcaliyor olabilirler ama temizlikcileri asagilayamazsiniz sonucta o da anneniz gibi bir insan !

Para ile calisiyor olmasi size bunu yapmaniza neden olamaz

ps: benim annem temizlikci degil sazanlar olabilir.Aksine annem babamin patronu :) kuyumcu dukyani onun ustune :D[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence
[b][i] Yok yok olunca var olur...

Asigo 64
Mesaj tarihi:
Haha ne alaka temizlikci diye ezmek, temizlikci esyalarimizi abuk subuk yere sokmadiktan sonra kimsenin gelipte buraya hay su temizlikcilere diye topic acicaginimi düsünüyosun.[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Mesaj tarihi:
Yahu bı de temızlıkcı kadınlar cok meraklı oluolar gecen sene ben yakalamıstım kadını albumlerıme bakarken :D sonra toz alma numarası yaptı bende ıstıosan al senın olsun dedım yok bakmıodum kı dedı[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
höh o da dert mi benim lcd ekran gitti
hani böle delikli olanları warya güneş neyn için
se git cam sil sık TEMİZLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gitti ühühühühüh[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
karpuz==>
Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim...
Rewendor===|
Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)
Mesaj tarihi:
benimde herşeyimi karıstırıyo abimle coraplarımızı boxerımızı fln karıstırıo ya biz pati anti temizlikciler birligi kuralım[signature][hline]Lathor Wyrm

:)
Mesaj tarihi:
Burada da epeyce konuşulmuştu. Bir göz atın, fikir verir konu ile ilgili. (Ne fikri verecekse :p)[signature][hline]Viktor, bir arkadaşıyla dünyadaki oyun sektörünün sistematiğine dair konuşurken:
in the US they give you flowers first,then they screw you hard but it looks like they screw you really hard in turkey before giving anything
Mesaj tarihi:
ya ben 600 dolarlık elsidi diom sen... *!gulp*
ühühüühühühü[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
karpuz==>
Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim...
Rewendor===|
Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)
  • Yeni Oluştur...