LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bir arkadaşımın arkadaşı vakası, ehe.. olayı tam olarak bilmiyorum, telefon vasıtasıyla irtibata geçtim ve sorunu da pek anlayamadım. anladım da, ne yapılacağını kavrayamadım. bir de karşı taraf bilgisayar bilmiyordu fazla, konuştuğum vakit yanında bilgisayarı da yoktu, o yüzden pek yardımcı olamadım. neyse bu akşam araştırıp arkadaşa söyleyecektim sorununun ne olabileceğini, o da yarın ilgili kişiye iletecekti. oy amma uzattım, ehoeho sorun şu: x kişisi superonline bağlantı programıyla internete bağlanan bir kullanıcı. bir gün bir antivirüs programını netten çekip tarama yapıyor bilgisayarında.(hangi program olduğunu söylemedi) virüs filan buluyor ve anladığım kadarıyla bulaşmış dosyayı siliyor.(başka bir şey yapmış da olabilir, tam anlamadım ne dediğini) bundan sonra internete bağlanmaya çalıştığında, bağlantı programı "tcp/ip protokolü bulunamadı(veya çalıştırılamadı)" tarzı bir şey diyor. muhtemelen xp kullanıcısıdır ayrıca. ne haltı silmiş ve ne yapmış olabilir? [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 27 Aralık 2004 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 modem driver dosyalarindan birini silmis olmasin?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ehe valla hiçbir fikrim yok, olabilir. tam olarak neleri silmiş olabileceğine dair bir liste yaparsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 program ekle kaldır > windows kur > ordan çevirmeli ağla ilgili şeyler var onları tekrar yüklesin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar