Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Haberi olmayanlara ilim irfan saçayım dedim =) Bildiğiniz üzere sunucular arası /tell eclipse.ealos şeklinde olan tell olayı artık oyunlar arasına sıçradı. Pek yeni bir haber değil ama bilmiyor olabilirsiniz, artık SOE oyunları arasında tell leşmek mümkün. /tell swg.eclipse.ealos hedehödö veya /tell eq2.runnyeye.arto hedehödö komutlarıyla oyunlar arası telleşebilirsiniz.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 27 Aralık 2004 10:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 aa bilmiyodum bunu, güzel bi özellik everquest 2deki arkadaşlara selam ederiz artık :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 mavi deve e-ih senin nickin neydi eq2 de ?[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 wow-swg için yok mu bu olay?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 cold wow yurt dıshından ne kadara getirtiliyor bi fikrin warmi ? senin[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 hangi serverda oynayacaksan ona göre değişiyor.. us mi eu mu? eu ise pre order siteleri var ingiliz, ama onlar türkiye'yi ülke statüsüne koymamış işin ilginci. us sipariş edebiliyorsun, ya da wow forumunda bazı sitelerin reklamı yapılıyor oraya giriyorsun "ben sadece cd-key istiyorum, client'ı torrent aracılığı ile indiririm cd ye gerek yok diyorsun adamlar sana key i yolluyor. sonra us key'ini eu key'ine çeviriyorsun ve eu da oynuyorsun. key 65$, kutu ise 80$. key aldım ben.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 27 Aralık 2004 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 wow blizardın. aralarında telleşme olmaz.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 paketi 60 dolara buldum ben usa de arkadash getirecek belki yılbashı icin onla getirtsem mi die dushunuyordumda verdigin fiyatlara bakılırsa getirteyim ben :)[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 getirt bence. shipment olayı çok pahalı asıl. o yüzden fiyat fırlıyor.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 10-15 paket getirecek arkadash zaten :) burda isteyen baya kisi war isteyen[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar