Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 KÖFTE O KÖFTE HAHAHAOHOHOHHİİHİHMİHİHİH.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Barış Sitesimi ?? Benim babam orda manavlık yapıyordu.Sizin eve patlıcan ve domates getirmiştim Hatırladın mı ??[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Alexi_Septimus, 27 Aralık 2004 21:41 tarihinde demiş ki: KÖFTE O KÖFTE HAHAHAOHOHOHHİİHİHMİHİHİH. sus len sen nerem köfte.. bıldırcın gibi çocuğum valla[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Senin çok köfte zamanların vardı. Ahh ahh.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 HAASSİİÜÜEE lean köfte değilim üstüme gelmeyin.. gidin yaa.. sdgbfuıhsıdfşg[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 alın size hakıkı kofte ancak bıraz lıght olmuş bu resmı dusunup yanaşın bu adama :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 hmm bi dakka yaa bu o sarp değil galiba :D[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Aha tamam ya Süleyman mı vardı bide?
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 aha evet.. işte o kaanım ben..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Yukarda ki resim Yılmaz Erdoğan'ın Kadınlık Bizde Kalsın oyununda Döndü'yü canlandırdığım da çekilmiştir. Lütfen viktor un çarpıtmalarına mahal vermiyelim :) Bu arada süleyman amerika ya mı gitti kaan?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 yok ingiltere ye gitti.. Pilot olup gelicek tanrının izniyle.. :)[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 www.icq.com[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR.
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Bizim memlekette yokmuymuş bu işin okulu :P Neyse yahu forumu geyik ortamına çevirmeyelim.
Öne çıkan mesajlar