SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 şimdiden söliyim bu konuyu hiç bi başlığa uyduramadım konu dışına actım. ya beyler ben arkadaşlar la fifa 2005 de ip üzerinden maç yapmak istiyorum adamların ki zoom modemmiş onlarda bazı ayarlar varmış onları yapınca ip verip host kurabiliyomuşuz. ama benim moden D-Link 500g ben bu modem de host olmyaa calıstıgımda karşıdaki goremıyor beni bende host kuramıyorum. varsa bildiginiz bana solermisiniz elinde d-link modemı olupta bilen biri varmı acaba _?[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bi keresinde host olmuştum[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
sheref Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 höst[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bilgisayar oyunları bunun yeri. oraya uymadı donanım yazılım. konu dışı hiç değil. sorununa gelince. ben kaçar.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Öne çıkan mesajlar