Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 backup sifresini hatirlamiyorum backup aliyorum sonra restore ederken bana sifre soruyor sifresiz almaya calisiyorum yine o eski sifreyi soruyor ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 baska pc ye itunes yuklesem yine o sifre mi cikacak karsima acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 ee napcam ben hic backup alamicam mi artik omur boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 bunlar hep winamp lobisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 itunes harici baska backup secenegimiz var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 itunes kullanmamakla mümkün olan birçok seçim vardı ama artık çok geç galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Fİstan selam iclouda, gmaile , yahoo contacsa vs bi çok yere backup alabilirsin. Ama daha önce aldığın bir backupı itunesdan geri getirmeye çalışıyorsan o sıkıntı şifreyi bilmediğin sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 apple supporta baktım şimdi yokmuş geri almanın yolu Fistan gg D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar