Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yol tarifi

zeper

Öne çıkan mesajlar

Merhaba;

Yarın Maltepe civarında Yalı Mahallesi Muhtarlığının olduğu o civarlara gideceğim, haritadan baktım da, kartal metrosu ile gitsem Maltepe durağında insem bayağı uzakta kalıyor, Kadıköyden bostancı tarafına giden dolmuşlar var ama önünden geçiyor mu bilemedim. Hisarüstünde oturuyorum bu arada, en kolay nasıl giderim bilen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

harita burda...şuraya gitcem

http://www.sasav.org/iletisim.html

yanlız minübüs yolu falan bilmiyorum da..bu 16D bayağı benim gideceğim yere gidiyor gibi.ona bineyim evet. Dönüş için kurumdakilere sorarım E5 civarına nasıl çıkarım diye, ben de metroyu kullanmak isitoyurm ama yukarda kalıyor sanki biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

Abi sakın kadıköy maltepe yaparken minibüs yolunu kullanma. Harir'in dediği 222 veya 16d ye bin sahilden git, dediğim duraklardan birinde in.

Dönüşte de sakın sahilden gitme cadde trafiği kanser direk, minibüs yolu sıtma. E-5 e yürür metro yaparsan cennet direk

abi yalı mahallesi dediğiniz yer sahil tarafında kalıyo. dönüşte e-5 e yürümek ne demek biliyormusun abaw ki ne abaw yani :P zaten hava ayaz adamı mı öldürüceksiniz la :p maltepe stadının yan tarafı. tam maltepe tren istasyonunun oldugu yer yani. 16d ile geliceksin abi istasyon yolu yada orduevi durağı evet bu ikisi doğru. iki durağın ortasında kalıyo işte. maksev-zeytindalı restoran var. onun arka tarafı yalı mahallesi.

edit: orduevi durağında in abi. karşıya geç. sağ tarafa doğru yüriceksin orda orduevini görüceksin zaten. sahili takip eden yoldan değil bi arka yolundan doğru dümdüz sağa doğru yapıştırınca zaten orduevi. yol bitiyo orda sola vericek seni yalı mahallesi diye. orası abi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...