zeper Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Merhaba; Yarın Maltepe civarında Yalı Mahallesi Muhtarlığının olduğu o civarlara gideceğim, haritadan baktım da, kartal metrosu ile gitsem Maltepe durağında insem bayağı uzakta kalıyor, Kadıköyden bostancı tarafına giden dolmuşlar var ama önünden geçiyor mu bilemedim. Hisarüstünde oturuyorum bu arada, en kolay nasıl giderim bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 up=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 kadıköyden, 16d ve 222 ile sahilden gidebilirsin heralde.Bu otobüslerin duraklarına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 kadoköy bostancı dolmuşunda indiğin yerden kalkan, bostancı maltepe dolmuşlarına bin. şöföre de söyle önünde indirsin seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 ok çok sağolun, maltepe durağında insem yakın olur herhaldE? çünkü gideceğim yer biraz içerisi kalıyor gene de yalı mahallesi muhtarlığını bilirler diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 maltepe durağı yok iett de o tren durağı ya ordu evinde ineceksin ya da istasyon yolu durağında artık hangisi işine gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 ok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 sanırım minibüs yolundaki duraktan bahsediyor.Caminin yanındaki durak.Sahildenden gelirsen orduevi durağı en yakın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Abi sakın kadıköy maltepe yaparken minibüs yolunu kullanma. Harir'in dediği 222 veya 16d ye bin sahilden git, dediğim duraklardan birinde in. Dönüşte de sakın sahilden gitme cadde trafiği kanser direk, minibüs yolu sıtma. E-5 e yürür metro yaparsan cennet direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 harita burda...şuraya gitcem http://www.sasav.org/iletisim.html yanlız minübüs yolu falan bilmiyorum da..bu 16D bayağı benim gideceğim yere gidiyor gibi.ona bineyim evet. Dönüş için kurumdakilere sorarım E5 civarına nasıl çıkarım diye, ben de metroyu kullanmak isitoyurm ama yukarda kalıyor sanki biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Masakari said: Abi sakın kadıköy maltepe yaparken minibüs yolunu kullanma. Harir'in dediği 222 veya 16d ye bin sahilden git, dediğim duraklardan birinde in. Dönüşte de sakın sahilden gitme cadde trafiği kanser direk, minibüs yolu sıtma. E-5 e yürür metro yaparsan cennet direk abi yalı mahallesi dediğiniz yer sahil tarafında kalıyo. dönüşte e-5 e yürümek ne demek biliyormusun abaw ki ne abaw yani :P zaten hava ayaz adamı mı öldürüceksiniz la :p maltepe stadının yan tarafı. tam maltepe tren istasyonunun oldugu yer yani. 16d ile geliceksin abi istasyon yolu yada orduevi durağı evet bu ikisi doğru. iki durağın ortasında kalıyo işte. maksev-zeytindalı restoran var. onun arka tarafı yalı mahallesi. edit: orduevi durağında in abi. karşıya geç. sağ tarafa doğru yüriceksin orda orduevini görüceksin zaten. sahili takip eden yoldan değil bi arka yolundan doğru dümdüz sağa doğru yapıştırınca zaten orduevi. yol bitiyo orda sola vericek seni yalı mahallesi diye. orası abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 muhteşem, çok sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 @Fransuxa teşekkürler detaylı tarif için, çok acemisiyim karşının gerçekten, iyi oldu bu. yanlız ordu evi durağı gözükmüyor, istasyon durağından mı bahsediyorsun acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 kesin kaybolcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 susar mısın lütfen=) destek olunuz..köstek değil. edt: kaybolursam senden bilcem senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 orduevi, istasyon durağından bir önceki durak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 kaybolmadan buldum, teşekkürler=) dönerken de, kartal -pendik minibüsüyle metrobüs yaptım ordan hisarüstü...bu da uzun sürdü metrobüse gidene kadar ama vapurla geldiğimden daha kısaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar