Daniel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 adam en son windows 95'i görmüştür heralde.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bizim okuldaki miniklerden biri ben FBI yı haxorladım bu kalem değil bomba falan diye elidne bi kalemle dolaşıyordu biz de kafasını okşayıp yolluyoduk hehe[signature][hline]While travelling at the speed of god, what would happen if you'd prayed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Kevin Mitnick. Bu adam hakkında herşeyi bulabilirsiniz. ek$isözlük'e bakmayı unutmayın. Önce adamı okuyun sonra yorum yapın.[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 evet o adamı tanıyorum resul çamlıca diye biri. fenna hackler adamları :D (sözü edilen kişi benim ) *!Bir peruk bir gözlıük bir ceket ve cebini doldurcak kadar dolar ile FBI dan kaçar *[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 subseven ile arkadaşımın cdrom unu açmıştım ben bi gün.güzel şeyler degil bunlar tabi.ayıpf[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 birşeyler hacklemeyi insanlar sizce niye bu kadar büyük görüyorlarki? bir kişinin yaptığı sistemin açığını bulmak çok önemli ve yararlı birşey olabilir fakat kullanmak tamamiyle hırsızlığa giriyor.Bunu yüceltmenin bir anlamı yok bu kişiye tapmanında ( dipnot: benim tanıdığım var hacker hepinizi hackletirim ona göre ha! : bir nevi arka mod :) )[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Infeqted, 31 Ekim 2003 21:05 tarihinde demiş ki: bu adami duydunuzmu? adam sunu demis, bana bir gprs li cep telefonu birde kettle verin size herseyi hackliyim. adam su an mars taki pathfinder i hacklemis hiz testler yapiyomus.. ne adamlar var[hline] kevin mevin diyil bu, kim olduğu ortada, mac gyver![signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 @duke: allah cızırtını virmesin hanım - bey çamaşır makinası bozuldu mac gyver - çabuk bana içerden mixeri getir[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem k3nkler korkun geri döndüm :) Zarkuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ula yakalandıkkk be tühh[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bana bi p4 bi nfs u 2 cd si verin bide türk kahvesi size 450 ile giden arabamı gösterim..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar