elvyn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 İMİ HENDRİX! HEYOO JİMİ PURPLE HAZE DİNLEYİN HELELOY GAZA GELDİM FECİ![signature][hline]elvyn jimi hendrix - purple haze hakkında konuşuyor... elvyn says: mp3 ünü indir manyak bir şarkı bana teşekkür edeceksin oha falan olacaksıon gebereceksin gitarın tellerini koparmaya çalışacaksın duvarlara tırmanacak bilgisayarı camdan ağapğıya attıktan sonra kafanı duvaralara vuracaksın yetmeyecek gazzzzz...
wook Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bence en iisi evanescence[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 HAĞYIR JİMİ![signature][hline]elvyn jimi hendrix - purple haze hakkında konuşuyor... elvyn says: mp3 ünü indir manyak bir şarkı bana teşekkür edeceksin oha falan olacaksıon gebereceksin gitarın tellerini koparmaya çalışacaksın duvarlara tırmanacak bilgisayarı camdan ağapğıya attıktan sonra kafanı duvaralara vuracaksın yetmeyecek gazzzzz...
Öne çıkan mesajlar