Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2004 un en ii grubu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2004 te çıkan en iyi grupsa Imperanon
2004 te albüm çıkaran en iyi grupsa In Flames
2004 te genel olarak en iyi grupsa yine In Flames[signature][hline]I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Mesaj tarihi:
ne tur yapan grup?
2004 de en iyi albumu cikaran mi, yoksa 2004 boyunca adini en cok duyuran grupmu
turk mu yabanci mi

bu kriterlere gore yazin yazacaksaniz
amacindan saptiranlar editlenecek[signature][hline]While travelling at the speed of god, what would happen if you'd prayed?
Mesaj tarihi:
acikcasi benim icin bana tad veren en ii grub in flames ama linkin park bu sene koseyi dondu buna itirazi olan olmaz sanirim gercekci olmak gerekirse :)[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer

DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
Mesaj tarihi:
heralde pain of salvation " be " albümüyle, yanlız dream theater da "live at budokan" ile zirveye aday (nedemekse)
karar veremedim.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]

Mesaj tarihi:
bizce en iyi olan grup mu yoksa dünya çapında en çok tutulan, en çok satış yapan grup mu? :)[signature][hline]How to overcome destructive criticism?
Just love a little more, that's all.
Mesaj tarihi:
Led Zeppelin.... Her zamanki gibi.... Yıllardan beri.
Bırakın metalci ayağını, hepinizin sonu bu, kabullenin. :-)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Mesaj tarihi:
said:
Deli_Haci, 27 Aralık 2004 00:58 tarihinde demiş ki:
Led Zeppelin.... Her zamanki gibi.... Yıllardan beri.
Bırakın metalci ayağını, hepinizin sonu bu, kabullenin. :-)

Forumlarda gördüğüm en güzel postlardan biri :) Büyüksün deli baba[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60)
Mesaj tarihi:
Evet, 2004 deki yaptıklarına bakmalıyız zaten mantıken, diğer türlü tüm zmanların en iyi grubundan farkı kalmaz.
Ben de Dance of Death albümüyle Iron Maiden diyorum.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Mesaj tarihi:
kendi düşüncemi yazmamışım tabi hehe

Pain of Salvation - Be

ikinci bir Dark Side of the Moon kalitesi gelmez dünyaya diyordum

geldi[signature][hline]While travelling at the speed of god, what would happen if you'd prayed?
Mesaj tarihi:
said:
obacan, 26 Aralık 2004 20:20 tarihinde demiş ki:
Bep neyin kısaltılmısıydı yaw aklıma gelmiyo suan?
black eyed peas olabilir[signature][hline]summoner, buffer, thrashtalker, stunner, healer, nuker, tracker, raider, exploiter, ikiler, gider...
  • Yeni Oluştur...