dark_dragon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 sizce kim????[signature][hline][email protected] ewet e-mail adesim isteyen gırgır samata yani MSN de sohpet icin bire bir,isteyan patiylede sohpet ederim .....SARISINLAR BOKTUR :D:D
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Nasıl yani? 2004'te çıkan en iyi grup mu[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Jester Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 2004 te çıkan en iyi grupsa Imperanon 2004 te albüm çıkaran en iyi grupsa In Flames 2004 te genel olarak en iyi grupsa yine In Flames[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride
dark_dragon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 hyr en iyi is yapan grup[signature][hline][email protected] ewet e-mail adesim isteyen gırgır samata yani MSN de sohpet icin bire bir,isteyan patiylede sohpet ederim .....SARISINLAR BOKTUR :D:D
Jester Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 benim 3. söylediğim geçerli oluyor o zamn[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride
dark_dragon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 dogal olarak ole oluo[signature][hline][email protected] ewet e-mail adesim isteyen gırgır samata yani MSN de sohpet icin bire bir,isteyan patiylede sohpet ederim .....SARISINLAR BOKTUR :D:D
obacan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Hms çok zor bi soru diğşl aslında 2004e baktımız zaman eskilerden bişiler yapan bi grup göremiyoruz , bg bi dvd çıkardı okadar.. nightwish bişi yaptımı bilmiyorum ama yaptıysa odur :) Yoksa In Flames harbi :D :horace:[signature][hline]Tama Drums Paiste Cymbals
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ne tur yapan grup? 2004 de en iyi albumu cikaran mi, yoksa 2004 boyunca adini en cok duyuran grupmu turk mu yabanci mi bu kriterlere gore yazin yazacaksaniz amacindan saptiranlar editlenecek[signature][hline]While travelling at the speed of god, what would happen if you'd prayed?
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 acikcasi benim icin bana tad veren en ii grub in flames ama linkin park bu sene koseyi dondu buna itirazi olan olmaz sanirim gercekci olmak gerekirse :)[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 BEP bence 2004 un en iyi grubu!
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 heralde pain of salvation " be " albümüyle, yanlız dream theater da "live at budokan" ile zirveye aday (nedemekse) karar veremedim.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
obacan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Bep neyin kısaltılmısıydı yaw aklıma gelmiyo suan?[signature][hline]Tama Drums Paiste Cymbals
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bizce en iyi olan grup mu yoksa dünya çapında en çok tutulan, en çok satış yapan grup mu? :)[signature][hline]How to overcome destructive criticism? Just love a little more, that's all.
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Led Zeppelin.... Her zamanki gibi.... Yıllardan beri. Bırakın metalci ayağını, hepinizin sonu bu, kabullenin. :-)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Demise Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 CHILDREN OF BODOM Sormak biLe hata bence!!!! Booodiiiiiaaaaaaoooouuuummmmm....[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Deli_Haci, 27 Aralık 2004 00:58 tarihinde demiş ki: Led Zeppelin.... Her zamanki gibi.... Yıllardan beri. Bırakın metalci ayağını, hepinizin sonu bu, kabullenin. :-) Forumlarda gördüğüm en güzel postlardan biri :) Büyüksün deli baba[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60)
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Iron Maiden ... zaten en iyi albüm seçildi..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Evet, 2004 deki yaptıklarına bakmalıyız zaten mantıken, diğer türlü tüm zmanların en iyi grubundan farkı kalmaz. Ben de Dance of Death albümüyle Iron Maiden diyorum.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 kendi düşüncemi yazmamışım tabi hehe Pain of Salvation - Be ikinci bir Dark Side of the Moon kalitesi gelmez dünyaya diyordum geldi[signature][hline]While travelling at the speed of god, what would happen if you'd prayed?
Tuor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bence poets of the fall 5 şarkı herbiri birbirinden güzel[signature][hline]Tuor Delarren Nehiod of Alaturqua(EQII Runnyeye)
kath Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 valla 'evanesence' gibi duruyo bana kalirsa..[signature][hline] -VA-
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 valla albümü tamamen dinleyemedim ama cradle of filth - nymphetamine çok güzel olmuş
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ^ Haklısın, zaten Liv Kristine aplamız yeter =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tescilli Liv Kristine Hastası 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
requem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Dance of death ve hate crew deathroll 2003 albümleri. 2004ün en iyisi MEGADETHdir.
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: obacan, 26 Aralık 2004 20:20 tarihinde demiş ki: Bep neyin kısaltılmısıydı yaw aklıma gelmiyo suan? black eyed peas olabilir[signature][hline]summoner, buffer, thrashtalker, stunner, healer, nuker, tracker, raider, exploiter, ikiler, gider...
Öne çıkan mesajlar