Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banka kartı demek, nakit para demek.

felixxx

Öne çıkan mesajlar

said:
felixxx, 26 Aralık 2004 20:33 tarihinde demiş ki:
31 aralık 2004;saat 23:59, ben dünya ve ülkem 2004'ten 2005'e geçerken atm başında bekliycem..Ytl'ler ilk benim elime geçicek..başka kişi görmiim ha atm civarlarıda :p

O saatte bütün ATM'ler kapalı olucak. 00:05'e kadar beklemek zorundasın :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
felixxx, 26 Aralık 2004 20:33 tarihinde demiş ki:
31 aralık 2004;saat 23:59, ben dünya ve ülkem 2004'ten 2005'e geçerken atm başında bekliycem..Ytl'ler ilk benim elime geçicek..başka kişi görmiim ha atm civarlarıda :p

hazır dışarıda çıkmıyorum bu işi bende yapıcam felixxx :)[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

Sosyal ağlarda paylaş

Ya ogrenin artik

dunyada polis haric hic kimsenin sizin kimliginize bakma hakki yoookkkkkk

kimlik sizin kisisel unsurunuz sizin en buyuk hakkiniz. KImlige kimse bakamaz. Off ya avrupa birligine falan girince insallah bu duzelcek.

Calinmaya gelince kardesim sen bir yetiskin olarak kart almaya hak kazandiysan kartini koruycaksin. Caldirdiysanda o an arayip iptal ettiriceksin. Kapisss?

Ogrenin ya bunlari artik

said:
felixxx, 25 Aralık 2004 16:48 tarihinde demiş ki:
çoğunda o numpad'lerden var ama o şifre girdiği panelleri kasanın hemen yanına koyuyolar.. Bu anlattıklarımın üstüne üstkük, 10-15 kez kullanmama rağmen bana hiçbir yerde kimlik sormadılar..ben bi adamın kartını çalıp şifresini de biliosam oh ne hoş!
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...