Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Bonecrusher, 25 Aralık 2004 20:09 tarihinde demiş ki: said: Kithnos, 25 Aralık 2004 18:50 tarihinde demiş ki: 20 ytl verdigin zmn bakiolar 20 ytl ne zaman çıktı ya, benim niye haberim yok? simdilik bende var sadece.. yilbasindan sonra dagitcam hepinize[signature][hline]Su olsam , Ates olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 31 aralık 2004;saat 23:59, ben dünya ve ülkem 2004'ten 2005'e geçerken atm başında bekliycem..Ytl'ler ilk benim elime geçicek..başka kişi görmiim ha atm civarlarıda :p[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: felixxx, 26 Aralık 2004 20:33 tarihinde demiş ki: 31 aralık 2004;saat 23:59, ben dünya ve ülkem 2004'ten 2005'e geçerken atm başında bekliycem..Ytl'ler ilk benim elime geçicek..başka kişi görmiim ha atm civarlarıda :p O saatte bütün ATM'ler kapalı olucak. 00:05'e kadar beklemek zorundasın :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: felixxx, 26 Aralık 2004 20:33 tarihinde demiş ki: 31 aralık 2004;saat 23:59, ben dünya ve ülkem 2004'ten 2005'e geçerken atm başında bekliycem..Ytl'ler ilk benim elime geçicek..başka kişi görmiim ha atm civarlarıda :p hazır dışarıda çıkmıyorum bu işi bende yapıcam felixxx :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 00:05'de açılması sorun değil ya 5 dakika beklerim..ama 00:00'da kredi kartları geçici olarak iptal olacak değil mi? ya tam saat 00:00'da sexshop fantasy ürünleri alıosam? :)[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Ya ogrenin artik dunyada polis haric hic kimsenin sizin kimliginize bakma hakki yoookkkkkk kimlik sizin kisisel unsurunuz sizin en buyuk hakkiniz. KImlige kimse bakamaz. Off ya avrupa birligine falan girince insallah bu duzelcek. Calinmaya gelince kardesim sen bir yetiskin olarak kart almaya hak kazandiysan kartini koruycaksin. Caldirdiysanda o an arayip iptal ettiriceksin. Kapisss? Ogrenin ya bunlari artik said: felixxx, 25 Aralık 2004 16:48 tarihinde demiş ki: çoğunda o numpad'lerden var ama o şifre girdiği panelleri kasanın hemen yanına koyuyolar.. Bu anlattıklarımın üstüne üstkük, 10-15 kez kullanmama rağmen bana hiçbir yerde kimlik sormadılar..ben bi adamın kartını çalıp şifresini de biliosam oh ne hoş! [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Kimlik sorgulamasi bence ii bi yontem.. calidirabilr ama farkinda olmiyabilrsin insanlik hali..En azindan resimli olsun tum k kartlari o zmn kimlige gerek kalmaz diyicem ama resmi flm degistirir bizim dolandiricilar[signature][hline]Su olsam , Ates olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ben şimdi pederin bonus kartını çalsam ne olcak..her kartta o dediğin vesikalık olayı lazım...öyle olanlar da var bildiim[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 banka kartıyla kredi kartının farkı ne[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 banka kartı hesabında yatan para miktarıyla sınırlı, faturası yok.Ordan çekio..Kredi boşluktan limitin ne kadarsa çekio soora fatura gelio elinde patlıo[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 2005 de kredi kartları da şifreli olucak gözünüz aydın.Eğer alışverişle ilgili bi işyerinde çalışlıyorsanız.Kredi kartı denetleme kurulu diyemi bişey var hatırlamadım ordan geliyolar anlatıyolar fln kimlik sormak yasak diye.çünki polisten başka kimse kimlik soramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar