Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ewt yazin bakalim bildiklerinizi ne guseldir degildir fln yaz aksamlarinda ne gider ha bide bilen varsa solesin shaker nerden alinir (istanbul icin)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ya 3 ay "barmen" statüsünü taşimiş olmama rağmen pek bi kokteyl bilmem sex on the beacdh wardir çok güzeldir içim olarak Archers portakal suyu falan bati da coco wardır malibu'lu falan antalya orospusu wardır hatırladığım bi sürü wardı tabi de hatirlamiyorum pek şuan zevk alarak içki içmek için kokteyl rulazdır yanlız yinede insanlar viskiyi tekilayi birayi votkayi rakiyi tercih eder kokteyle ama ben etmem :)[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam : baal de beal de fark etmez nası okursan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Walla hic bi bilgim yok anadan dogma bira icerim[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Aah ah ulan en çok yapmak istedigim sey su barmenlik. Bu arada güzel kokteyl ahududu likörü, kayisi suyudur. Sonra sex on the beach güzeldir. Kafayi bulmak istiyorsan tarumar iç.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: baaluo, 21 June 2003 20:56 tarihinde demiş ki: antalya orospusu wardır hatırladığım[hline] haha o ne lam ole antalya orspusu bloddy marry ozentisi gibi[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 yeri dötü dağıtan var :P valla kokteyl fazla içmediğim için yorum yapamam.En çok tekila severim en çokta bira içerim (param olmadığı için)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 millet hadi ya bisiler yazin sole ilginc fln herkes bira votkami iciyo burda yaw yoksa hepiniz yesilaycimisiniz (kotu bisi oldugu icin degil:))[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 valla benim bildiğim kokteyl pahalı içkidir ee bizdede para olmadığından köpek öldüren veya özbek birası ile takılmak zorunda kalırız.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 yok be işini bilirsen o kadar pahalı deildir biz şişe hazırlattırıyorduk geçen yaz sex on the beach ' i mesela 3 kişi 90 milyona yaptiriyorduk kişi başi 30 ediyor Antalya Kemer 'de Aura diyin bi mekanda çokda güzel kendimize getiriyordu walla :) archers şişesiyle getiriyolardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Bira kumsal tek geçerim. // 2 birada başı döner 3 ' te sarhoş olur 4 ' te uçar...[hline]Kuzu¯²¬. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Alkollü olması şart mı bu kokteyllerin?[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Benim en çok denemeyi istediğim içki: Bi karpuz alınır delik açılır içine absolut doldurulur kaşıklanarak yenir[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: baaluo, 21 June 2003 21:46 tarihinde demiş ki: 3 kişi 90 milyona yaptiriyorduk kişi başi 30 ediyor 30milyon = 30 Bira 30milyon = 5şarap vs...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 mekana göre kıyaslarsan ucuz demek istemiştim bira 5 milyon orda 6 tane bira içebilirsin e tabi elinde bira ile gezmenin verdiği bi iğrençlik war sonuç olarak :) yada önünde archers şişesi durabilir yoksa evde(öğrenci) arabada plajda limanda falan normal olarak bira içilir[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam : baal de beal de fark etmez nası okursan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 içki içmem nefret ederim ha belki bira :) vallahi yazın ice tea tercihim olur ama onun dışında cola meyve suyu yani soğuk olsun :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 tekila ile yapılan margarita var baya güzel birşey hatta son moda onun yok frozen margarita falan gibi attrakisonlu versiyonları cıktı benimkiler genelde bloody marry içerler kokteyl aldıkları zaman ama en güzeli sırf bir kaç shot arka arkaya tekila icmektir.... tabii yanında limon veya portakal+tuz olacak[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: orc_lord, 21 June 2003 22:18 tarihinde demiş ki: içki içmem nefret ederim ha belki bira :) vallahi yazın ice tea tercihim olur ama onun dışında cola meyve suyu yani soğuk olsun :) aynen ben de hiçbi içkinin tadını sevmiyorum bira ise çok nadir içerm. ice tea yaz kış bıkmadan usanmadan içtiğim içicektir[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ice tea çok güzel bea Hertürlü likörü çok severim Nane çok güzeldir hele bira çok acı gelio:)[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Sex on the beach ve Torpil süperdir.Redbull votkada baya iidi ama kalbe baya kötü geliyor :/[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: Virus, 21 June 2003 23:53 tarihinde demiş ki: Sex on the beach ve Torpil süperdir.Redbull votkada baya iidi ama kalbe baya kötü geliyor :/[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry redbull+votka=öldürür adamı lan bira rlz derim süper oluo :) sex on the beach e güzel diolar merak ediom nası bi iççem kesin[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ok redbul+votka nın gerçekten öldürdüğünü söylediğimi sanan arkadaşlar icq dan sölemeye devam etsin çok güzel oluomuş ben hiç içmedim bilmiorum :)[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Ya birde cinle yapılan bir kokteyl war.Böyle bardağın kenarlarını pudra şekerine buluyor sonra içine cinli birşeyler koyuyorlar...Tad olarak mükemmel oluyor.Deneyin.[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Melkor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ya redbul+votka öldürür o bir efsane... şahsen denemedim ama sölenti o ya deneyenler varmış hiç bişiy olmadı diolar :) (yinede denemeyi düşünmüorum!) yazın keyif vermesi diosanız bncede malibu deneyin hoş bi tadı var -e brz pahallı tabi- favori içkim şaraptır ve hatta bununla ilgili bi laf vardır şarap üstü bira öldürür bira üstü şarap o konuyu hiç açmayalım...[hline]Melkor; kötülügün her formunun efendisi. Bazi zamanlar zalim, korkutucu. Bazi zamanlar insafsiz bir iskenceci, bazi zamanlar kitleleri imha eden ordularin komutani, bazi zamanlar ise afdileyen yüzünün altinda, ögütleri ile insanlari, elfleri zehirleyen bir fesat düsünceler yayicisi. Her ne şekilde olursa olsun Arda'dan sürüldüğü zamana kadar geçen yaklaşık 31 bin yılda Orta Dünya'nın tüm kötü yaratıklarının tek ve büyük efendisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 peki shaker nerden alinir sole metal bisi fln istanbul icin tabiki[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ben 1 şişe şarap içiyorum hiç bişey olmuyor 3 bira içiyorum sarhoş oluyorumm galiba bende şarap resistance var ayrıca 3 duble rakı üzerine 1 şişe şarap içtim doğru düzgün sarhoş bile olamadım 2 bira kafası anca yaptı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar