gokkkan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 adamlar yapıyolar..hayırlı olsn..İyi sarkılarını bilen var mı acaba bi fikir veren olur mu??
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 simdiden sooluyorum mod olrak eger sirf kurtce diye burda on yargili bir sekilde muzik denen sanata laf atacak olanlarin postlari goruldugu anda silinecektir, abartanlar hakkinda da gereken seylerin yapilmasi icin ugrasicam hayir kurtce rap hic dinlemedim, rap sevmem[signature][hline]While travelling at the speed of god, what would happen if you'd prayed?
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mum mesajini sildim burda tartisilmasini tartismicaz tartismak isteyenler kalitesini bu sarki burda guzel falan diye yapabilirler[signature][hline]While travelling at the speed of god, what would happen if you'd prayed?
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Grup veya kişi adı falan verseydin bakılabilirdi en azından da, böyle pek yardım alamazsın sanırım[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Qui Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Google'da Kürtçe Rap diye aratınca..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Angelfire Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 teşekkürler volfi neyse tartışmamı birebir yaparım rap i bulamadım ama burda rock olanı var http://www.zaman.com.tr/?bl=turkuaz&alt=muzik&trh=20041219&hn=111883 [Bu mesaj Angelfire tarafından 26 Aralık 2004 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 müzik evrenseldir bunu beğenemeyenlerin, anlayamayanların ne müzik yapmaya ne de dinlemeye hakları vardır tartışmaya hele hiç hajkları yoktur sözüm genele mesajlarını sildiğim arkadaşların düşünceleri topiğe veya tartışmaya hiç bir şey katmayan, hatta bitr tanesi aptalca bir mesaj kasma yeltenmesi olduğundan sildim tartışacaksanız tartışın yoksa kilitlicem topiği[signature][hline]While travelling at the speed of god, what would happen if you'd prayed?
Öne çıkan mesajlar