Madcat Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Lan delircem galiba eskiden varmış bu oyunun android sürümü playstore'da şimdi hiç bişi yok gugılladım apksini falan ios'un var sadece. Annem de iddaa ediyor yok arkadaşım oynuyor samsung telefonunda falan filan diye koskoca nexus 7'de oynatamadım arkadaş nedir bu işin aslı astarı bilen var mı? Lan normal tarayıcıdan facebook üzerinden giriyorum sitesine yönlendiriyor only in ipad diyor, acaba annemin arkadaşlarının samsung dediği telefon markası ayfon'da annemi mi yiyorlar anlamadım. Çalıştıramadım halp pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 This app is unfortunately no longer available on the Android market diyor http://www.appbrain.com/app/pearls-peril/tr.e.pearlsperil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 çözdüm tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar