Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bone Staff (+4) Glacier damage zart zurt.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yanarım yanarım 200k parama yanarım.

O elemanı bi bulayım arenaya çağırcam kafasına Frost Nova çakıcam...

Tabi önce level 60 bi glacier magenin charını almam lazım :D[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Mesaj tarihi:
Ya birde aklıma gelmişken oyunda hiç admin vs gibi staff arkadaşlar varmı ? goren varmı yada seklini semalini tarif edebilecek. :) acayip merak ettim yoksa sadece işleri log ve forum mu ?
Mesaj tarihi:
Arada sırada bi tanesi giriyor. Level 70 flame mage charı var. Takılıo biraz çıkıo. Diğerlerini bilmiorum.[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Mesaj tarihi:
Bu sırada görünce zaten kesin "aa bu admin" dersin. Çünkü yılan şeklinde geliyor. Yılan skin'i normal kullanıcılar alamıyor diye biliyorum.[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Mesaj tarihi:
Saat 12:00 civarlarında Reconnaissence Quest'in yapıldığı bölgede (110,410) bi kaç kez denk geldim.
O sıralar questi yapıcam diye kasarken (halbuki bug varmış, reconların sürekli orda olması gerektiği halde belli saatlerde spawn oluolarmış) görmüştüm.
İlk gördüğümde NPC sanıp saldırmaya kalkmıştım. :)
Bi kaç arkadaşta sık sık görüyolarmış. Görmek zor değil yani. Her an karşılaşabiliriz. :D[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından 27 Aralık 2004 03:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
fatihkaraca, 27 Aralık 2004 04:04 tarihinde demiş ki:
İnşallah açılcak server.... :-?
evet ya dellendim tamda sarmıstım öle bi partydeydimki hiç bişi yapmadan level atlıyodum...pff gitti adamlar...server geri alınma gibi bişi oluyomu knight da
Mesaj tarihi:
Günde 3 kere backup alıyorlar. Herhangi bir hatadan dolayı database silinse bile en fazla 2-3 saat geriye gider.[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Mesaj tarihi:
bişi olmaz. Bi partilik iş level 25 :D
Bişi olursa hallederiz :-p[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
  • Yeni Oluştur...