BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 kardanadam olmak isteyenler kasmasın öle parça parça [sundries] te 120k kardanadam zımbırtısı[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Benmi salaklaştım? sundries lerin hepsini gezdim hiç birinde yok? Captaine gidip "hoca sende snowman varmı" diye sordum bile. Cıx bulamadım...[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 valla bilmiyorum bütün yabancılar öyle dedi oyunda bide forumlarındada öyle diyolar demin snowman kestim "snowman item" diye bişey çıktı christmas event yazıyo bide =P[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ehae.. Snowman2 diye bişi var. Onu kesion snowman skin çıkıo.. hiç bi işe yaramıo sadece görüntü değişiyo. Yavaşlattığı bile söylenebilir :-p[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
DarkThunDer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ya ziyan dan baska bır sey deıl :D[signature][hline]her iyinin içinde bir kötü , her kötünün içinde bir iyi vardır...
Footlocker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 christmas eventi nasıl yapıcaz
Öne çıkan mesajlar