Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Arkadaşlar benim Frp konusunda küçük bir site denemem var.Her ne kadar ilk denememde olsa gelip görmenizi isterim.İleride downloadlar ve senaryolar koyacağım,şimdilik online rp yapmaya çalışıyoruz(her ne kadar masaüstü kadar güzel olmasada)..Beklerim,amacım reklam değil,isterseniz üye olmayın sadece fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim www.talonofdragon.tk Saygılarımla..[signature][hline] [Bu mesaj Ajan Simit tarafından 1 Ocak 2019 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 güzel olmuşta...sitede göz alıcı arkaplan rengi kullanmasaydın keşke...gri...beyaz yap ya da açık mavi... ya da turuncu :) güzel gerçekten güzel...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 güzel site, üye oldum. Dua edlim diğer sayısız site gibi ilgisizliğe kurban gitmesin. *!masaüstü bölümü sitesi için yazdığı yazıları ,ve her gaza gelen insanla heyecanlanışını hatırlar.* Oof oof yaktınız ulan beni 2001 başından beri burdayım, bir siteyi yapmayı beceremadik. Sınav dönemim bir geçsin hepinizi tek tek bulup zorla yazı yazdırıcam. Tiyeeeyt yeminimi bozdum!!. *!dwarwen warhamerı çıkarır* (şimdi bunu tartışmayalım topic bozulmasın)[signature][hline]Pathetic fool! You can't slay the creatures of darkness with light, you need to get into the shadows. All hail The lord and master Foamy the Squirrel All hail the lord and master Foamy the Squirrel [Bu mesaj nightstalker tarafından 16 Aralık 2004 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Taurus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 site güzel olmuş yalnız,en üstteki mavili banner pek güzel durmamış daha etkileyici bi renkle yeniden dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 hayirli olsun. (iyi sanslar...)[signature][hline]H.B.E [Bu mesaj The_Guardian tarafından 23 Aralık 2004 11:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 hayırlısı olsun daha güzelini yapabilirsin..[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar