-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 1-Half Life 2 2- MS Zoo Tycon2 3-World Of WarCraft 4-The Sims 2 5-Lord Of The Rings Battle for middle Earth 6-Roller Coaster Tycon3 7-The Sims 2 Special Edition 8-Football Manager 2005 9-Medal of Honor pacific asault 10-Sid Meier's pirates bu haftanın en çok satanlar listesi :)[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR.
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Doom 3 satmamışmı yaws?[signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan -Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bu haftanın her hafta bi liste yapılıo..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR.
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ah kusra bakma yaa haftalıkmış ok...uyku sersemliği şimdiden p.tesi sendromundayım of!![signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan -Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
mayfer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 WoW'un 1. sırada olmasını beklerdim.. heralde alıcak olan herkes ilk günden aldı bile :)
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 eq2 listede olmasını beklerdim ama yok[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 haftalık liste önemli değil[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü.
Öne çıkan mesajlar