Erchamion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Xigenon serveri çatısı altında paticik isimli bi oluşum yaratmayı düşünüyorum. Gerçi hala çömezim ama en azından xigenon serverinda oynayan patilerin kimler olduğunu öğrenmem için nikinizi falan yazabilirmisiniz?.
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Buzkirpisix Roque [İflas etmis,ticaretten anladıgını sanıp bir gram anlamayan,isletme mezunu salak.] Ha 1 haftadır 41 :
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Gelmeyin olm Ares'e.. Xigenonda bişi var. Oraya gidin. Areste ne işiniz var dimi? :([signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Bende varım Xinegon 1-2 Kaabum Lvl 31 Magician.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ..
Erchamion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Bak böle diyon gelecem sonra kasmaktan sıkılıcam bırakcam
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 gelirim ben kesin.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ..
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Gelmez kimse. Sen Ares e gel. Bunların hepsi Areste. Yalan sölüolar..[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 firearrow - rogue (30) - (kasmaya devam edilio bu) firestorm_tr - mage (32)[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
MysterySpectre Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Xigenon 1 Alper4 Level 9 Rouge
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ne xigenonmuş bea.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ehehe :lol: şuan server kapalı sanırım giremiyorum ben[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Theo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Xig Mithgorm lvl 21 mage...[signature][hline]
Recital Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Xigenon Orc PRaXToR Mage 36 PRaXT0R rouge 26[signature][hline]«««««Şeytan bile bir zamanlar bir melekti. Bense hiçbir zaman melek olmadım»»»»»»
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Xinegon 1-2, Kaabum Level 31 Mage Glacier,Flame Ares 1-2 Canonline Level 28 Warior Orc. Xinegon Juab Level 25 Rogue.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ..
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 YoY nickin önemi yok. Biz burda herkese yardımcı oluyoruz. Belki bizim bilmediğimiz ama senin bildiğin bişey vardır sen bize yardımcı olursun ;-)[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Yaprak netmiydi? 2-3 senedir cs oynamıyorum netten.Ama nicki bi yerden cıkarıcam.Zorluyorum.ınn [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 25 Aralık 2004 23:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Euphrates21 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Euphrates lvl 35 mage Xigenonda Diezde Euphrates21 lvl 41 rogue[signature][hline]THeY WiLL RoLL iN FeaR...
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: YoY, 25 Aralık 2004 22:31 tarihinde demiş ki: valla sayın rtük üyeleri başkani abicim inan bana türkiyede sayılı cs serverleriniden birisinin başadminiyim fakat bu oyuna beni bulaştiran oglum Alican (12 ) bile benden çok şey bilior..ne bildigimi bilsem veya bilirsem sizle paylaşirim.. :) Eheh.. Yol yakınken bırak bence bu oyunu. Sigara gibi namussuz. Bir sardınmıydı bırakamıyosun. Oynamadığın zaman baş ağrısı yapıyo. :-)[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
GM-Azrael Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Bütün server larda lvl 40 Feril nickli mage charım var :) ve diğer tüm ırk ve sınıflardan charlar hepsi 35-40 arası ama en çok Feril lerle giriyorum :D[signature][hline]Besmele çek...
Öne çıkan mesajlar