Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xigenon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xigenon serveri çatısı altında paticik isimli bi oluşum yaratmayı düşünüyorum. Gerçi hala çömezim ama en azından xigenon serverinda oynayan patilerin kimler olduğunu öğrenmem için nikinizi falan yazabilirmisiniz?.
Mesaj tarihi:
Gelmeyin olm Ares'e.. Xigenonda bişi var. Oraya gidin. Areste ne işiniz var dimi? :([signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
El Morad (Bildiğin insan işte)
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Mesaj tarihi:
Gelmez kimse.
Sen Ares e gel. Bunların hepsi Areste. Yalan sölüolar..[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Mesaj tarihi:
firearrow - rogue (30) - (kasmaya devam edilio bu)
firestorm_tr - mage (32)[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Mesaj tarihi:
Ne xigenonmuş bea.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Mesaj tarihi:
ehehe :lol:

şuan server kapalı sanırım giremiyorum ben[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Mesaj tarihi:
YoY nickin önemi yok. Biz burda herkese yardımcı oluyoruz. Belki bizim bilmediğimiz ama senin bildiğin bişey vardır sen bize yardımcı olursun ;-)[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Mesaj tarihi:
Yaprak netmiydi?
2-3 senedir cs oynamıyorum netten.Ama nicki bi yerden cıkarıcam.Zorluyorum.ınn

[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 25 Aralık 2004 23:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
YoY, 25 Aralık 2004 22:31 tarihinde demiş ki:
valla sayın rtük üyeleri başkani abicim inan bana türkiyede sayılı cs serverleriniden birisinin başadminiyim fakat bu oyuna beni bulaştiran oglum Alican (12 ) bile benden çok şey bilior..ne bildigimi bilsem veya bilirsem sizle paylaşirim..
:)

Eheh..
Yol yakınken bırak bence bu oyunu. Sigara gibi namussuz. Bir sardınmıydı bırakamıyosun. Oynamadığın zaman baş ağrısı yapıyo. :-)[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Mesaj tarihi:
Bütün server larda lvl 40 Feril nickli mage charım var :)
ve diğer tüm ırk ve sınıflardan charlar hepsi 35-40 arası ama en çok Feril lerle giriyorum :D[signature][hline]Besmele çek...
  • Yeni Oluştur...